Vi skal have meget mere magi i hverdagen!

Når forretning er bedst ligner det lidt magi, og uden at tage munden for fuld kan man nok godt kalde det magisk, når man arrangerer en fodboldkamp mellem det afghanske kvindelandshold og en gruppe NATO-soldater midt i en krigszone. Kvindeholdets trøje havde vimpler på ærmerne. Så behøver vi nok ikke sige så meget mere.

Ved denne F5 Box får vi besøg af to af Danmarks største og mest inspirerende erhvervsnavne. To individer, som om nogen har formået at blande magi med praksis.

Det musikalske element vil indramme magien i et stykke formidling, der vil sende tankerne tilbage til Dan Turéll.

Arrangementet finder sted her
Papirhallen
Trangravsvej 22
1436 København K

Christian Stadil
Christian Stadil er bedst kendt som manden, der genrejste Hummel og førte virksomheden til dens massive succes i dag. Men faktisk er han også CEO og ejer af konglomeratet Thornico, der omfatter mere end 120 virksomheder.
En af de mest inspirerende
Et erhvervsnavn, der om nogen har formået at blande magi med praksis.

Bliver offentliggjort snarest.
Musisk magi
Musikalske element der formår at indramme magien.

Bliver offentliggjort snarest.

Moderator: Christiane Vejlø

Til at styre samtalen har vi inviteret Christiane Vejlø. Den garvede moderator og elektronista udfordrer både deltagerne og oplægsholderne på deres udsagn, udfordringer og undvigelser og sikrer interaktion mellem inspiration og virkelighed.

Christina Vejlø er digital trendanalytiker, strategisk rådgiver, entreprenør og en af Danmarks førende eksperter indenfor forholdet mellem mennesker og teknologi. Christiane har i over 10 år arbejdet i ledende stillinger i tele- og mediebranchen med særlig fokus på digital adfærd. Til daglig fungerer hun som direktør for Elektronista Media, der yder strategisk rådgivning inden teknologiske og nye medietrends.

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login