Tiden er moden til at skabe nye veje. Så lad os gøre det med ambitioner og et større værdiindhold, der fortæller smukkere historier.

Den hemmelige opskrift er de såkaldte institutionelle entreprenører, som bedst kan illustreres ved Jakob Jønck der skabte Endomondo og nu Feast, med passionen for de problemer de kunne løse. Eller Peter Stenbæk, som har skabt Cosmic People og We love people, som er anderledes tænkende og samfundsbevidste bureauer.

Udsagn som ´disrupt eller dø´ eller `Vi skal skabe en entreprenant kultur i vores virksomhed´ kan have en tendens til at fjerne fokus fra den autentiske, bæredygtige og meningsfulde forandring. Den institutionelle entreprenør adskiller sig fra den strategiske virksomhedsleder ved også at være optaget af at løse et udbredt problem i samfundet. Ved at påvirke andre samfundsaktører ændrer de samtidig indirekte på virksomhedens markedsbetingelser.

Denne F5 Box søger den meningsfulde forandring og hvad det rent faktisk kræver at skabe en transformation i et felt. Peter Stenbæk og Nellie Ettison går her sammen om en performance, som udfordrer følelsen af det, vi kender til.

Arrangementet finder sted her
Papirhallen
Trangravsvej 22
1436 København K

Peter Stenbæk
En af de mest passionerede og dygtigste kreative profiler på den danske bureauscene. Man kender Peter som en af hovedkræfterne bag Polle fra Snave, Toyota-universet samt Aqua’s musikvideoer. Han har, med We Love People og Cosmic People vendt op og ned på, hvordan man kan tænke et dansk reklamebureau.
Jakob Jønck
Jakob Jønck forlod jobbet hos McKinsey og blev serieiværksætter for at finde nye løsninger på de problemer i samfundet, der betød noget for ham. Det blev til fitness-app’en Endomondo og senest Feast, der har målet om at blive verdens bedste kogebog med mad, der er sundt og samtidig smager godt. Som en ægte institutionel entreprenør er det passionen frem for pengene, der driver Jakob.
Peter Stenbæk og Nellie Ettison
Peter er også kreativ på musikscenen hvor han programmerer og laver vilde elektroniske versioner af jazzstandards. Til denne F5 Box har Peter teamet op med Nellie Ettison, en af Danmarks største sangerinder, som mange blandt andet kender fra Vild med dans-orkestret The Antonelli Orchestra.

Moderator: Christiane Vejlø

Til at styre samtalen har vi inviteret Christiane Vejlø. Den garvede moderator og elektronista udfordrer både deltagerne og oplægsholderne på deres udsagn, udfordringer og undvigelser og sikrer interaktion mellem inspiration og virkelighed.

Christina Vejlø er digital trendanalytiker, strategisk rådgiver, entreprenør og en af Danmarks førende eksperter indenfor forholdet mellem mennesker og teknologi. Christiane har i over 10 år arbejdet i ledende stillinger i tele- og mediebranchen med særlig fokus på digital adfærd. Til daglig fungerer hun som direktør for Elektronista Media, der yder strategisk rådgivning inden teknologiske og nye medietrends.

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login