Advisor 2.0

I mange år har advokater, revisorer, ingeniører og andre inden for rådgivningsbranchen haft gode kår, men i dag kan kunderne finde standardkontrakter og rådgivning på nettet eller hos helt nye aktører. Det betyder, at rådgiveren skal blive bedre på det personlige plan og have et bredere kommercielt fokus for at kunne skabe mere værdi for kunden. Med ‘Advisor 2.0’ vil vi give dig værktøjerne til fremadrettet at kunne bevise, at man som rådgiver tilbyder et unikt produkt. Vi fokuserer på at ændre det gammeldags mindset om, at kunderne nok skal komme, og at teknologi blot er et arbejdsredskab, til at teknologi er fundamentet for arbejde og personlig branding.

Network Director
Thomas Bøgedal Kristiansen er advokat hos Bech-Bruun, hvor han specialiserer sig inden for virksomhedsoverdragelser. Henover de seneste år har han rådgivet en lang række store private equity-fonde og danske og internationale virksomheder i forbindelse med M&A-transaktioner. I 2014 var han et af de 100 største danske erhvervs-talenter under 35 år, udråbt af Berlingske Business. Thomas underviser desuden i selskabsret og virksomhedsoverdragelser ved Bech-Bruuns eget academy.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

6 Box

Seks årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire årlige netværksmøder. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login