Grønt byggeri

Byggerevolutionen vender op og ned på den måde, vi i branchen arbejder på, for nu skal alle materialer og produkter holdes i det økonomiske kredsløb med den højest mulige værdi længst muligt. Nøgleordet er bæredygtighed, og vi har et mål om at være på forkant med udviklingen. Vi tror på, at den grønne omstilling er en god forretning og ikke det modsatte. Med dette netværk vil vi gentænke alle vores traditionelle tilgange i byggeriet uden at gå på kompromis med bundlinjen og resultaterne og finde frem til, hvordan vi får det bedste ud af den cirkulære økonomi. Velkommen til 'Grønt byggeri'.

Network Director
Anders Lendager er arkitekt MAA og indehaver af Lendager Group. Han har igennem en årrække beskæftiget sig med bæredygtighed og cirkulær økonomi. Han er både LEED- og DGNB-konsulent og er dermed en af de få i Danmark, som har papir på at kunne bygge bæredygtigt. Anders er en del af Energistyrelsens Energirenoveringsudvalg samt medlem af Danske Arks bæredygtighedsudvalg. Han har desuden fået æren af at blive kåret til 40UNDER40, en pris til unge europæiske ledere.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

6 Box

Seks årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire årlige netværksmøder. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login