Ledelse og innovation #3

Danske virksomheder er langt fra innovative nok. Faktisk har under halvdelen af danske produktionsvirksomheder introduceret nye produkter til markedet i løbet af de seneste tre år.

Hos F5 Networking tror vi på, at forandring kommer, når vi som ledere og mennesker udfordrer hinanden. Derfor har vi lavet et master netværk – et rum, hvor ledere mødes og bliver udfordret af hinanden og af pionerer inden for innovation og kreativ ledelse. Som netværksmedlem kommer du ud af din komfortzone og bliver en del af et sted, der emmer af argumentation, og hvor man bliver provokeret og må provokere.

For det er i det rum, at udviklingen sker. Det er der, vi bliver klogere, og det er der, vi starter med at skabe mere innovation i dansk erhvervsliv.

Network Director
Jacob Storch grundlagde i 2000 konsulentvirksomheden Attractor, som han har været administrerende direktør for frem til 2014, hvor det var Nordens største af sin slags. I dag er Jacob Storch en efterspurgt underviser, konsulent og oplægsholder. Han er seniorforsker og ekstern lektor ved Aarhus Universitet og sprang i 2014 ud med sin nye konsulentvirksomhed Joint Action.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

6 Box

Seks årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire årlige netværksmøder. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login