da
da
sv

Om os

Vi tror på

Hos F5 tror vi på, at det gælder om at være nysgerrig på fremtiden, udviklingen og mennesker. Vi mener, at du er ansvarlig for at sikre, at du forbliver relevant og kompetent. Noget, som kun bliver sværere med den forandringshastighed, vi lever i. Du skal være i stand til at forholde dig til mere – og på kortere tid. Det betyder, at du skal indhente ny viden, andres erfaringer, perspektiver og innovative tilgange for at kunne favne fremtiden.

Vi tror på mennesker og på, at vi i fællesskab kan hjælpe hinanden med at udfolde os professionelt og personligt. Gennem en stærk facilitering i F5’s netværksgrupper skaber vi en gennemsigtighed og tryghed, som er afgørende for at skabe meningsfulde samtaler og relationer – hvilket er en væsentlig del i at opnå personlige resultater. Vi ønsker at skabe et forum, hvor viden kan flyde frit, hvor vi kan fejre vores succeser og vores fejl.

Et netværk og videnshus

Som medlem hos F5, holder du dig altid på forkant med de nyeste trends og tendenser inden for ledelse og organisationsudvikling.

Du bliver en del af en organisation bestående af ca. 2000 ledere og specialister fra dansk erhvervsliv. Vi tror på, at de bedste læringer sker i praksis, og derfor mødes vi gennem netværksgrupper, foredrag og konferencer og deler vores erfaringer med hinanden. 

Du får adgang til foredrag, konferencer, artikler, podcasts og videoer, som alt sammen sikrer, at du holder dig opdateret

Vi faciliterer netværksgrupper

Ønsker du at være med i en af vores professionelle netværksgrupper, kan du også se frem til sparring med ligesindede fra andre brancher. 

Alle netværksgrupper faciliteres af en erfaren mødeleder – en Network Director. Network Directoren udstikker retningen for gruppen, styrer debatter og diskussioner, finder relevante oplægsholdere og skaber et solidt grundlag for relationerne i gruppen.

Vi stiller store krav til de af vores medlemmer, som ønsker at indgå i en netværksgruppe. Dette gør vi for at sikre stort fremmøde, energiske møder og et sammenhold i grupperne. Et netværk er et plussumsspil, der bliver bedre og bedre, jo mere vi alle bidrager til netværket. Derfor kan du også forvente, at vi vil udfordre dig til at bidrage til gruppen løbende igennem dit netværksforløb.

Vi afvikler konferencer og foredrag

Hver måned afholder vi enten et foredrag eller en konference, som du som medlem frit kan deltage i. 

Vores konference ‘F5 Box’ er for alle vores medlemmer, men du kan også invitere en gæst med og dele oplevelsen. Her får du mulighed for en eftermiddag i selskab med nogle af tidens skarpeste talere og største profiler indenfor dansk erhvervsliv, når der sættes fokus på nogle af tidens største temaer.

Vores foredrag er kun for medlemmer, og her er det oplagt at invitere dine netværkskolleger. Det giver jer en mulighed for lære hinanden bedre at kende – gennem faglige diskussioner og inspiration

Et årshjul af inspiration

Hver måned sætter vi fokus på et nyt tema, som giver dig mulighed for at fordybe dig via artikler, podcasts, video-interviews og foredrag.

Vi sender dig også en F5 Workbook, som kan omdannes til en workshop ude i din egen organisation – eller bruges til sparring mellem dig og dine netværkskolleger. Det betyder, at du ikke længere skal tænke over, hvad der er oppe i tiden – det har vi styr på for dig. Finder du emnet interessant og relevant for dig og din organisation, kan du blot arrangere en workshop med udgangspunkt i vores workbook. Du kan se et udklip af januar måneds workbook her.

Kontakt os  Processen

  1

  Indledende interview og screening

  Vi ønsker, at alle medlemmer får størst muligt udbytte af deres medlemskab af F5. Derfor afsætter vi tid til en dybdegående samtale på 25-30 min., hvor vi gennemgår din profil, dine ønsker og forventninger til en netværksgruppe.

  Vi gennemgår sammen din joberfaring.

  Vi gennemgår din faglighed og personlige forudsætninger.

  Vi taler om dine udfordringer, behov og ønsker til en netværksgruppe og om den værdi, en netværksgruppe kan give dig.

  2

  Vi præsenterer dig for den bedst egnede netværksgruppe

  Sammensætningen af gruppen er utroligt vigtig, og vi sætter en stor ære i at præsentere dig for den helt rigtige gruppe. Vi præsenterer dig kun for en netværksgruppe, såfremt vi kan stå inde for, at der er et korrekt match mellem dig og den resterende gruppe.

  Vi gennemgår vores konklusion og årsag til valg af specifik gruppe.

  Vi gennemgår gruppen, gruppens Network Director, tidspunkter for møder og alt det praktiske.

  Vi taler økonomi og videre proces før din eventuelle tilmelding.

  3

  Vi byder dig velkommen som medlem af F5 og din netværksgruppe

  Du har nu besluttet dig for at investere i dig selv, og vi byder dig velkommen med den overbevisning, at du er placeret i den helt rigtige netværksgruppe i F5.

  Du får en mail med alt det praktiske, som f.eks. datoer for netværksmøder og konferencer.

  Du får et velkomst opkald, hvor vi byder dig velkommen og gennemgår forventninger og alt det praktiske.

  Du bliver inviteret til din netværksgruppes lukkede LinkedIn-gruppe og får formularen til at udfylde din side i jeres samlede kompetenceoversigt.  

  4

  Dit første netværksmøde

  Alle vores netværksmøder har en facilitator – en Network Director – som er udvalgt ud fra sin viden, kompetencer og kendskab til de udfordringer, som kendetegner din gruppe.

  Vi inviterer dig til at komme 10 min før dit første møde starter, så du kan møde din Network Director.

  Din Network Director introducerer dig til din netværksgruppes medlemmer og sørger for du lander godt i gruppen

  Hvis du efterfølgende har spørgsmål, feedback eller forslag, kan du altid kontakte F5 medlemsservice.  

  Se vores medlemskaber

  Som medlem hos F5, sørger vi for, at du altid holder dig på forkant med de nyeste trends og tendenser indenfor ledelse.

  Vil du være med i en netværksgruppe eller have et medlemskab der giver adgang til vores vidensportaler og events?

  Bliv klogere på dine muligheder her.