da
da
sv

Bliv medlem af F5

Processen

1

Indledende interview og screening

Vi ønsker, at alle medlemmer får størst muligt udbytte af deres medlemskab af F5. Derfor afsætter vi tid til en dybdegående samtale på 30-60 min., hvor vi gennemgår din profil, dine ønsker og forventninger til en netværksgruppe.

Vi gennemgår sammen din joberfaring.

Vi gennemgår din faglighed og personlige forudsætninger.

Vi taler om dine udfordringer, behov og ønsker til en netværksgruppe og om den værdi, en netværksgruppe kan give dig.

2

Vi præsenterer dig for den bedst egnede netværksgruppe

Sammensætningen af gruppen er utroligt vigtig, og vi sætter en stor ære i at præsentere dig for den helt rigtige gruppe. Vi præsenterer dig kun for en netværksgruppe, såfremt vi kan stå inde for, at der er et korrekt match mellem dig og den resterende gruppe.

Vi gennemgår vores konklusion og årsag til valg af specifik gruppe.

Vi gennemgår gruppen, gruppens Network Director, tidspunkter for møder og alt det praktiske.

Vi taler økonomi og videre proces før din eventuelle tilmelding.

3

Vi byder dig velkommen som medlem af F5 og din netværksgruppe

Du har nu besluttet dig for at investere i dig selv, og vi byder dig velkommen med den overbevisning, at du er placeret i den helt rigtige netværksgruppe i F5.

Du får en mail med alt det praktiske, som f.eks. datoer for netværksmøder og konferencer.

Du får et velkomst opkald, hvor vi byder dig velkommen og gennemgår forventninger og alt det praktiske.

Du bliver inviteret til din netværksgruppes lukkede LinkedIn-gruppe og får formularen til at udfylde din side i jeres samlede kompetenceoversigt.  

4

Dit første netværksmøde

Alle vores netværksmøder har en facilitator – en Network Director – som er udvalgt ud fra sin viden, kompetencer og kendskab til de udfordringer, som kendetegner din gruppe.

Vi inviterer dig til at komme 10 min før dit første møde starter, så du kan møde din Network Director.

Din Network Director introducerer dig til din netværksgruppes medlemmer og fortæller dig om de temaer, der er planlagt for netværksmøderne.

Hvis du efterfølgende har spørgsmål, feedback eller forslag, kan du altid kontakte F5 medlemsservice.  

Ring mig op!


  Bliv en del af F5

  Som medlem får du adgang til et professionelt netværk bestående af 20-30 personer, udvalgt med fokus på at sikre en fælles faglighed. Det giver ikke blot en gensidig forståelse, men også en enestående mulighed for at sparre med ligesindede og trække på hinandens erfaringer.

  Alle netværksgrupper faciliteres af en Network Director. Det er directorens opgave at udstikke retningen for gruppen, styre debatter og diskussioner, samt skabe et solidt grundlag for relationerne i gruppen – men det er medlemmerne alene, der skaber mødet og danner et netværk, som ofte rækker langt længere end blot de fastlagte møder. Hvor meget, du ønsker at få ud af dette netværk, er derfor helt op til dig selv. Jo mere du bidrager med dine erfaringer og holdninger, jo mere får du igen.

  Ud over de fem årlige netværksmøder inviteres du som medlem også til vores faglige arrangementer Box og Focus, som foregår på tværs af netværksgrupperne.

  F5 Box er for alle vores netværksmedlemmer. Her får du mulighed for en eftermiddag i selskab med nogle af tidens skarpeste talere og største profiler indenfor dansk erhvervsliv, når der sættes fokus på nogle af tidens største temaer.

  F5 Focus henvender sig udelukkende til medlemmer, der allerede har været – eller ønsker at være – medlem af F5 i mere end et år. Det er et intensivt arrangement, som ikke blot giver mulighed for at få indsigt i ny viden, men også mulighed for at omsætte denne viden til konkrete værktøjer, der kan bruges i forbindelse med konkrete udfordringer.

  Læs vores medlemsbetingelser her.

  Et medlemsskab udvikles

  1 sæson

  Opstart i netværksgruppen

  Det er vigtigt at så frøene til et sammentømret netværk. Byd ind, invitér på et kaffemøde eller tag til en af vores konferencer med et andet medlem.

  Gå på opdagelse i F5-universet. Lyt til vores F5 podcasts, læs vores artikler i F5 Update, deltag i vores F5 webinar eller se F5 live.

  Sæson 2

  Fortrolighed og kendskab

  Din relation i gruppen forgrener sig, og du kan mærke en fortrolighed i gruppen. Det bliver naturligt at gå til foredrag sammen eller dele en case fra din hverdag.

  Du kan bruge F5 som en platform til at styrke dine relationer til både dit netværk og dine medarbejdere.

  Sæson 3

  Et stærkt netværk

  Netværket har nu en stærk stamme af kernemedlemmer. Der kommer løbende nye medlemmer til, der bidrager med nye perspektiver. Det er dit frirum, hvor du kan dele dine problemstillinger.

  Har du et nyt fokusområde?
  Der kan ske meget på 2-3 år. Du har muligvis fået et nyt job, nyt ansvar, eller en anden stilling som kræver sparring inden for et andet område. Derfor kan du altid kontakte medlemsservice, hvis dine behov til en netværksgruppe skulle være ændret.