Forandringshastigheden er voldsom på det danske arbejdsmarked. Mange steder er fyringer og en helt ny medarbejdersammensætning resultatet af pludselige og uforudsete forandringer, de færreste havde forudset. En ting står tilbage: Det, der virkede i går, virker ikke nødvendigvis i morgen. Så hvad skal ledere på alle niveauer gøre for at imødekomme forandringer? Skal de skabe en organisation, der er så omskiftelig, at de kan imødekomme en helt ny virkelighed? Eller skal de håbe på, at de med robusthed, tro på eget produkt og bevarelse af egne værdier er bedst stillet til fremtiden?

Det er rammen for forårets F5 Box, hvor forandringshastighed, fyringer og de sværeste ledelsesbeslutninger kommer under kærlig behandling. Hvordan står mellemledere, der skal implementere de vanskelige beslutninger om store omlægninger og fyringer, der kommer fra oven? Og hvordan får topledere trimmet organisationen og ændret kulturen, så den er klar til store forandringer? Det og meget mere diskuterer vi til F5 Box.

Speakers
Professor Steen Hildebrandt
Ledelsesforskningens 'grand old man' Steen Hildebrandt har gennem en lang karriere set udviklingen i dansk erhvervsliv. Gennem de seneste år har han revset bankerne, talt for verdensmålene og gået dansk erhvervsliv efter i sømmene. Med sin rige erfaring som både professor og rådgiver vil Steen komme med sine perspektiver på forandringshastighed, hvad fremtiden byder på, hvordan ledere bedst fremtidssikrer sin organisation, og hvilke udfordringer der ligger rundt om hjørnet. Du kan du læse mere om Steens syn på fremtidens ledelse her.
Anne Villemoes
Anne Villemoes er en garvet ledelsesrådgiver, kommunikationsekspert og foredragsholder. Gennem 10 år har hun siddet som VP i Danish Crown og ført an i en række markante ændringer. På F5 BOX vil Anne fortælle om ledelsen af forskellige typer medarbejdere gennem forandringer. Hun mener, at mange ledere glemmer, at medarbejdere ofte lever radikalt anderledes liv, end de selv gør. Lederens succes afhænger derfor af, hvorvidt de forstår medarbejdernes behov og bekymringer. Du kan du læse mere om Anne blik for forandringer her.
Lars Sander Matjeka
Lars Sander Matjeka er adm. direktør i Aller Media, der med sine 2,6 mio. månedlige læsere og en milliardomsætning er blandt Danmarks førende aktører på mediemarkedet. Samtidig er mediebranchen omskiftelig som få, og ingen har helt knækket den digitale kode. Lars Sander vil fortælle om sit syn på ledelse i en branche, hvor status quo ikke er en mulighed. Lars opererer med mange KPI’er for Aller - men samtidig insisterer han på at fokusere på det hele menneske.
Moderator - Ane Cortzen
På trods af en baggrund som arkitekt har Ane Cortzen særligt slået sine folder på DR som vært i en lang række programmer - herunder TVTVTV! og Danmarks bedste portrætmaler. Hun er derudover en garvet moderator, har siddet i flere ledende stillinger i DR og som kulturchef for Kähler. Ane Cortzen har gennem flere år også været både moderator og foredragsholder inden for motivation, arbejdsglæde og store skift i arbejdslivet. Hendes egen historie kan du læse mere om her.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login