da
da
sv

“Det bliver slutningen på din karriere”

2 min

Forfatter og ledelsesrådgiver Christian Ørsted blev mødt med skepsis og modstand, da han præsenterede idéen til succesudgivelsen ‘Livsfarlig Ledelse’. Han skulle dog vise sig at have fat i den lange ende.

Forlagene var skeptiske, da Christian Ørsted foreslog dem en bog med titlen ‘Livsfarlig Ledelse’.

“’Det kan du godt glemme’, sagde de. ‘Det vil være slutningen på din karriere’”, fortæller Christian Ørsted fra sit kontor i Kødbyen i København.

Men med mere end 40.000 solgte eksemplarer af Livsfarlig Ledelse og en ny bog på vej, er der ingen tvivl om, at budskabet er faldet i god jord hos læserne. Forlagene tog fejl, og Christian Ørsted havde fat i noget. I dag er han en meget anvendt foredragsholder og rådgiver indenfor ledelse.

“Bogen bygger på mere end tyve års erfaring som konsulent og leder. Livsfarlig ledelse er også en undskyldning for de fejl, jeg har gjort gennem tidens løb, hvor ting er gjort i den bedste mening, men har haft den stik modsatte virkning”, forklarer han.

Livsfarlig ledelse handler om de blinde vinkler inden for ledelse. De situationer hvor lederne træffer er valgt, som senere skal vise sig at få store konsekvenser.

“Den store udfordring er, at når det begynder at gå galt i en organisation, så reagerer lederen ved igen at begå netop dén fejl, som udløste dét, der gik galt. Der er en stædighed, hvor man holder fast i det forkerte ledelsessyn, som ikke afspejler virkeligheden. De har hele tiden argumenterne på plads om, hvorfor de skal fortsætte med det forkerte”, siger Christian Ørsted.

Her kan du se hele interviewet med den populære forfatter og foredragsholder.

Sustainable Leadership

Vi er nødt til at gentænke bæredygtig ledelse. Vi har haft for meget fokus på de gode intentioner og for lidt på, hvordan vi skaber en forretning, der sikrer, at de bliver til værdifulde forandringer for vores organisation og omverden.I netværket “Sustainable Leadership” deltager du i en løbende proces, der hjælper dig med at implementere bæredygtighed, som en integreret del af din ledelse, således at organisationen aktivt deltager i samfundsansvaret, og skaber velvære, profit og en bedre planet gennem hele værdikæden, forretningsstrategien og kulturen i organisationen.

netværket “Sustainable Leadership” deltager du i en løbende proces, der hjælper dig med at implementere bæredygtighed, som en integreret del af din ledelse, således at organisationen aktivt deltager i samfundsansvaret, og skaber velvære, profit og en bedre planet gennem hele værdikæden, forretningsstrategien og kulturen i organisationen.