da
da
sv

Det tror vi på

Det tror vi på

Hos F5 tror vi på, at det gælder om at være nysgerrig på fremtiden, udviklingen og mennesker. Vi mener, at du er ansvarlig for at sikre, at du forbliver relevant og kompetent. Noget, som kun bliver sværere med den forandringshastighed, vi lever i. Du skal være i stand til at forholde dig til mere – og på kortere tid. Det betyder, at du skal indhente ny viden, andres erfaringer, perspektiver og innovative tilgange for at kunne favne fremtiden.

Vi tror på mennesker og på, at vi i fællesskab kan hjælpe hinanden med at udfolde os professionelt og personligt. Gennem en stærk facilitering i F5’s netværksgrupper skaber vi en gennemsigtighed og tryghed, som er afgørende for at skabe meningsfulde samtaler og relationer – hvilket er en væsentlig del i at opnå personlige resultater. Vi ønsker at skabe et forum, hvor viden kan flyde frit, hvor vi kan fejre vores succeser og vores fejl.

Hos F5 ved vi, at ingen ved alt. Men vi ved, at viden er en afgørende konkurrenceparameter. 

Det er vigtigt at dele viden og få inspiration, sparring og indsigt fra ligesindede. Derfor har vi skabt et professionelt netværk med flere tusinde professionelle og beslutningstagere. Et lukket rum, hvor mennesker hjælper mennesker. Hvor paraderne kan sænkes, og der er plads til en åben og ærlig dialog. Hvor der er mulighed for at være på forkant med fremtiden.

Du må selv være den forandring, som du ønsker at se i verden

Fremtidens leder skal være

Proaktiv

”Jeg oplever, at mennesker, der absolut ikke oplever sig selv som innovative, har de bedste ideer, når de kommer frem i den rigtige proces. Vi har alle sammen evnen til det entreprenante og til at få ideer og til at føre dem ud i livet, men vi er bare ikke blevet spurgt. Vi har ikke haft de processer, den kultur og organisering, som gør det muligt”, forklarer Tom Hansen, forfatter af bogen 7 praksisser som gør virksomheder entreprenante igen.

Ydmyg

”Du leder mennesker. Du går rundt og praler med, hvor mange du har under dig. Så må du også tage dig af HR, af bundlinjen og så mange andre opgaver. Vi har set, hvordan vi troede, at mange funktioner kunne parkeres i en afdeling, som for eksempel HR, for så kunne direktøren tage sig af forretningen. Det går ikke godt, hvis det bliver taget for vidt. Det er silotænkning”. Og netop silotænkning vil vi se et opgør med. Det mener professor emeritus, foredragsholder og dansk ledelsesforsknings grand old man Steen Hildebrandt.

EN DYGTIG LEDER GIVER SUCCESER VIDERE

Potentiale

Står du alene, har du en masser af ideer, udfordinger og løsninger. Siloopdeling, overbooket kalender og manglende support kan betyde, at du falder tilbage i de tradionelle rammer.

Sammen

Du er ikke den eneste. Sammen med ligesindede kan du dele dine erfaringer, ideer og udfordringer. Stille spørgsmål og give feedback. Der er plads til en åben og ærlig dialog, der giver nye perspektiver.

Inspiration

Eksterne eksperter deler deres viden og giver inspiration, der understøtter dine visioner. Gennem sparring kan dine visioner omsættes til handling.

Udvikling

Kun sammen kan vi udvikle os. I fællesskab kan vi møde de ubekendte faktorer, som fremtiden byder på. Med et fælles fokus og en forskellig baggrund kan vi tage chancer og lære af dem.

Netværk

Vi vil gerne stille dig så stærkt som muligt. Gøre dig en del af et netværk, som du hører til. Hvor I kan relatere, rådgive og udfordre hinanden. Sætte jeres viden og kompetencer i spil.

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.