da
da
sv

“Du bliver aldrig nogensinde til en skid”

1 min

“Der var en fysiklærer, der sagde til mig nede i mejerikælderen i Nyboder School, ‘Du bliver aldrig noget lort,’ siger Sune Shackenfeldt, der i øjeblikket er direktør for en pensionskasse. Han har taget turen fra bunden af ​​samfundet til toppen. Sune Schackenfeldt er en øverste leder, der har taget turen fra en hård barndom, hvor ingen troede ham til toppen af ​​den finansielle sektor. I dag er han ansvarlig for PBU – Pedagogy Pension Fund. Selvom han har en diskret vane hver dag, er det uden slips.

Han er afslappet og snakker om baggrunden for små grupper i Nyboder Skole i København og om hvordan han holder den moralske fane høj. Men det har været hårdt. Ikke mindst fordi han har fire små børn, herunder to børn med den dødbringende sygdom Cystisk fibrose. ”Det var skidt hårdt – men det har været det værd. Det har betydet, at jeg sagde farvel til mit bagland og genfødte mig selv.

Du har to typer familier: den du blev født i og den du vælger. Jeg har meget klart valgt den sidste, ”siger Sune Schackenfeldt om turen til toppen. ”Der var en fysiklærer, der fortalte mig nede i mælkekælderen i Nyboder School; ”Du vil aldrig, nogensinde, nogensinde blive en lort”. Det satte mig i gang, og det hjalp med at definere mig, fordi jeg ville modbevise det, ”siger pensionsdirektøren med et glimt i øjet og siger, at han blev erklæret” måske egnet ”til gymnasiet.