da
da
sv

Events

F5 events

Vidensdeling, inspiration og networking

F5 Live

F5 Live er vores digitale vidensportal. Vi inviterer en gæst i studiet til et interview om aktuelle ledelsesudfordringer og streamer det live via YouTube. Se med og deltag i debatten, når vi kommer omkring krisekommunikaiton, digital ledelse og meget meget mere…

F5 Box

F5 Box er vores konferenceformat, hvor vi åbner dørene til en eftermiddag i selskab med nogle af landets skarpeste talere og ledelsesprofiler. Vi udvælger temaer efter de mest aktuelle dilemmaer og udfordringer på ledelsesgangene. Vores ønske er, at du kan gå hjem med ny inspiration, indsigt og brugbar viden, der kan anvendes i dit daglige arbejde.

Derudover giver F5 Box dig også en unik mulighed for at stifte nye bekendtskaber og udvide dit professionelle netværk på tværs af brancher og fagligheder i dansk erhvervsliv. 

F5 Box afholdes både i København og Aarhus, og du er velkommen til at tage en kollega med, som du kan dele oplevelsen med.

F5 Focus

F5 Focus er et koncentreret foredragsformat for vores medlemmer. Vi kombinerer viden og underholdning i et oplæg, hvor en profileret keynote speaker giver halvanden times fordybelse og omsætter sin viden til konkrete værktøjer, som vores medlemmer kan tage med hjem.

Eventet er både et inspirerende afbræk fra hverdagen og en mulighed for at hente sparring og udvide sit netværk på tværs af netværksgrupper, brancher og fagligheder.

F5 Focus er for dig, der har været medlem eller ønsker at være medlem af F5 i mere end et år. Vi har 100 pladser og fordeler dem efter først-til-mølle-princippet.

Møderne afholdes i København i vores lokaler Ny Kongensgade 9C og i Aarhus.

F5 Inspiration

Søger du inspiration om de nyeste trends og tendenser indenfor ledelse, innovation, digitalisering og andre spændende emner?

F5 Networking har de seneste år specialiseret sig i professionelt faciliterede netværksgrupper og konferencer. Med over 350 netværksmøder årligt og ca. 2000 medlemmer har vi altid fingeren på pulsen ude i det danske erhvervsliv – både i det offentlige og i det private.

Medlemskab af F5 Inspiration giver dig adgang til vores mange konferencer og events uden tilkobling til en specifik netværksgruppe.
Det giver dig mulighed for at blive opdateret i form af inspirerende og højaktuelle inputs fra eksterne brancheeksperter, som kan give dig nye idéer og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde.

Se programmet for dette års Focus og Box

——————-

F5 Inspiration giver dig:

4 årlige F5 Box-konferencer – 2 i Aarhus og 2 i København.
Du har mulighed for at invitere en gæst med til alle F5 Box-konferencer og dele oplevelsen med din kollega, kunde, chef eller ven/veninde.

8 årlige F5 Focus-events – 6 i København og 2 i Aarhus, efterfølgende bliver videoer fra disse events uploaded til senere brug/inspiration.

F5 Update nyhedsbrev med artikler, som analyserer og spørger nysgerrigt ind til de forandringer, som den teknologiske udvikling skaber i samfundet.

Mulighed for at møde andre ledere og specialister på tværs af den offentlige sektor og private organisationer.

Giv kudos til din kollega. Vil du glæde en kollega, har du mulighed for at videregive din plads til et af dine events.

Pris: 14.900,- kr. ex. moms

Jeg vil gerne vide mere…Tidligere events

Focus

Box

F5 Box – Dum og digital? – efteråret 2019

F5 Box – Forandringer og fyringer – foråret 2019

F5 Box – Svingdør eller sølvbryllup? Kampen om fremtidens arbejdskraft – Vinter 2018

F5 Box – Let’s blend magic and practicality – Efterår 2017

F5 Box – Let’s blend magic and practicality – Efterår 2017