da
da
sv

F5 Medlemskab – Inspiration

F5 Inspiration

Et medlemskab til organisations og lederudvikling

Viden og værktøjer

Med F5 Inspiration får du og din organisation adgang til den seneste viden indenfor ledelse, kompetence og organisationsudvikling. 

Hver måned dykker vi ned i en ny tematik, som formidles gennem artikler, interviews og foredrag eller konferencer – altid med udgangspunkt i at få omdannet teori til praksis.

Til hver tematik sender vi en skræddersyet workbook, med refleksionsspørgsmål, som enten kan anvendes til at styrke jeres team eller din egen ledelsespraksis.

F5 Box

F5 Box er en hel eftermiddag i selskab med nogle af landets skarpeste talere og ledelsesprofiler. Vi udvælger temaer efter de mest aktuelle dilemmaer og udfordringer på ledelsesgangene, så du kan gå hjem med ny inspiration og brugbar viden, der kan anvendes i dit daglige arbejde.

F5 Box afholdes både i København og Aarhus.

F5 Focus

F5 Focus sætter en aktuel ledelsestematik under lup og afdækker forskellige perspektiver, så du er godt klædt på til fremtidens ledelse.

Hver måned får du dybdegående artikler, interviews og podcasts direkte i din indbakke, som flankeres af foredrag med udvalgte keynote speakers.

Vil du høre mere?

Vil du vide mere om, hvordan F5 Inspiration kan udvikle dig og din organisation, så tøv ikke med at tage fat i vores Member Succes Agents:

Christopher Rasmussen: 30907979 / christopher.ra@f5.dk

Mathias Crone: 31390578 / mathias.h@f5.dk