da
da
en sv

F5 Medlemsservice søger talent

F5 Medlemsservice søger talent inden for planlægning og service

F5’s medlemsservice er på udkig efter en ildsjæl inden for service og planlægning, der kan bidrage til udviklingen af vores nye medlemsserviceafdeling. Du skal sikre vores medlemmers tilfredshed under hele deres rejse, når de tilmelder sig en af vores ca. 70 faglige netværksgrupper.  
 
Arbejdsdagen vil bestå af at sikre medlemmernes tilfredshed ved at klæde dem godt på til deres netværksmøder, planlægge events for grupperne, deltage i netværksmøder, besvare praktiske spørgsmål og helt generelt give vores medlemmer en fantastisk oplevelse, hver gang de er i kontakt med F5. Du bliver en del af et lille nystartet team, som har et enestående drive og lysten til at yde den bedste service til vores medlemmer. 
 
Du er:
 
• Stærkt motiveret af nå personlige mål, hvor du vil blive målt på fx effektivitet, kvalitet og tilfredshed.
• Vant til en dynamisk hverdag, hvor opgaverne kan veksle, og du arbejder godt, når tingene bliver hektiske.
• En, der brænder for at være med på rejsen om at levere den ekstra service og bidrage kreativt til udviklingen af vores serviceydelser.
• Grundig, velformuleret, struktureret, vedholdende og har masser af gå-på-mod.
• Stabil og parat til at yde en ekstra indsats. 

Du har:

• Stort kendskab og interesse i at levere service til eksisterende kunder/medlemmer.
• Dokumenteret erfaring inden for salg/service med gode resultater.
• Flair for at vejlede kunder og kolleger.
• Tålmodighed, humor, selvtillid og lyst til at bidrage.

Om F5
F5 Networking er et videnscenter, hvor vi samler kompetente fagfolk fra forskellige brancher. Vores mål er at klæde professionelle og beslutningstagere på til at møde dagligdagens udfordringer med nye ideer.
Det er vigtigt at dele viden og få inspiration, sparring og indsigt fra ligesindede. Derfor har vi skabt et professionelt netværk med flere tusinde professionelle og beslutningstagere. Et lukket rum, hvor mennesker hjælper mennesker. Hvor paraderne kan sænkes, og der er plads til en åben og ærlig dialog. Hvor der er mulighed for at være på forkant med fremtiden.
Vi afholder +350 netværksmøder årligt i både København og Aarhus. Derudover afholder vi 4 konferencer og 8 foredrag. Virksomheden er 5 år gammel og i konstant udvikling. Vi udvikler nye koncepter, ydelser og services løbende – og er for nyligt startet op i Sverige også.

Ansøgning og cv sendes til leon.v@f5.dk senest d. 20.12.2019.
Vi afholder samtaler løbende og kan ansætte før fristens udløb. Tiltrædelse kan ske efter aftale, men senest 1. februar 2020. Denne stilling er i København.