da
da
en sv

Magasinet F5 Update

F5 Update

Klumme: Lav fejl og bliv en bedre leder

Dårlig ledelse optager de fleste af os. Der er alt for mange uduelige ledere, som tror, de kan være ledere bare fordi, de har den rigtige uddannelse eller har været på de rigtige kurser, men den bedste lederuddannelse er at lave fejl og lære af dem.

Læs mere

”Vi er kun homo sapiens 10 % af tiden”

Vores hjerner er langt bedre trænet til at føle og gøre ting, end den er til at huske, tænke og reflektere. Det skal vi tage hensyn til på arbejdspladsen, mener læge og foredragsholder Imran Rashid.

Læs mere

Chefens selvopofrende væbner bliver ladt i stikken

Rollen som EA - executive assistant – er virksomhedens mest ensomme. Man står ofte alene med ansvaret og arbejdsbyrden og har ingen at dele sine udfordringer med. Ifølge ledelsesekspert Henrik Busch er det nødvendigt, at EA’en lægger sin ydmyghed fra sig og lærer at slå i bordet.

Læs mere

Nemmere at være topchef end toppolitiker

Selvom det bliver stadig mere normalt at skifte fra politik til erhvervslivet - og omvendt - er der fortsat afgørende forskelle på politisk ledelse og ledelse i en virksomhed, fastslår kommunikationsrådgiver, Anders Heide Mortensen.

Læs mere

Vellykket digitalisering kræver offline fokus

Når danske ledere fokuserer for ensidigt på digitalisering og teknologiens nye muligheder, risikerer man at bremse medarbejdernes udvikling. Det mener CEO for Visma Enterprise, Monika Juul Henriksen, der påpeger, at en øget digitalisering bør være med til at sætte yderligere fokus på menneskelige potentialer.

Læs mere
Projektlederen har firmaets sværeste ...
Rollen som projektleder handler i stigende grad om ledelse, men hvordan lykkes man i sit arbejde, hvis man står i en uformel lederrolle? Ifølge ledelsesrådgiver Andreas Lindemann er det afgørende, at den succesfulde projektleder griber sit mandat – eller selv skaber det.
11m
Nils Würtzenfeld
Danske ledere mangler digital dannelse...
Som leder er du nødt til at forstå og handle på de store forandringskrav, som den digitale udvikling stiller til organisationer og virksomheder.
10m
Nils Würtzenfeld
Danske virksomheder overser mulighed f...
Mange danske virksomheder har et uudnyttet potentiale for at vokse og skabe international succes.
6m
Max Stougaard
Klumme: Dine naboer kan bidrage til di...

Nogle gange opstår magien tilfældigt - andre gange er der en bevidst beslutning bag. I verdens teknologiske hovedstad - San Franciscos Bay Area, eller mere afgrænset Silicon Valley, er tilfældighederne for længst forbi.

3m
Henrik Ørholst
”Jeg har været i tvivl hver evig en...
Beslutsom, selvsikker og handlekraftig - pondusfyldte nøgleord, som traditionelt forbindes med en stærk leder, men står man pludselig med ansvaret for en rystet og kriseramt organisation, er det i stedet termer som tvivl og ydmyghed, der skal i spil.
10m
Nils Würtzenfeld
Klumme: Pas på kvindekvoter – de ko...

Kvindekvoter er ikke vejen frem blandt bestyrelser, da det sænker indtjeningen med 12 procent. Det viser en undersøgelse af de norske erfaringer med de omdiskuterede kvoter.

3m
Henrik Ørholst