da
da
en sv

Magasinet F5 Update

F5 Update

Steen Hildebrandt: Ingen ved, hvad ledelse er

Hvad er god ledelse? Et spørgsmål som coaches, konsulenter, forfattere erhvervspsykologer og ikke mindst ledere selv forsøger at besvare igen og igen. Ingen af os har dog svaret, lyder det fra én af landets mest rutinerede ledelseseksperter, Steen Hildebrandt.

Læs mere

“Tvivl er en følgesvend i ethvert godt lederskab”

Tvivl bør være i højere kurs blandt danske virksomhedsledere. Det fastslår erhvervspsykolog og forfatter Lotte Stausbøll Lüscher, der mener, at tvivl er med til at styrke vores dømmekraft i en tid præget af modsatrettede krav til ledere.

Læs mere

Stigende krav får unge til at droppe lederjobbet

Øgede kompetencekrav og ønsket om mere specialisering udsætter de unges lederdebut. Eksperter frygter, at den forlængede vej til en traditionel lederrolle får yngre lederaspiranter til at springe fra.

Læs mere

Virksomheder ansætter færre unge ledere

I løbet af de seneste 10 år er antallet af yngre ledere i danske virksomheder faldet markant. Samtidig stiger det samlede antal ledere i Danmark, viser nye tal.

Læs mere

Klumme: Slip kaos-aberne løs

Siden 2011 har Netflix benyttet ‘Chaos Monkey’ til at sikre, at deres streamingtjeneste fungerer optimalt. En strategi som også almindelige virksomheder bør prøve kræfter med for at komme fejl til livs.

Læs mere
Ledere skal trænes i ansvarlighed...
Virksomheder risikerer at lade livet, hvis ikke de forstår vigtigheden af at skabe tillid og arbejde for et troværdigt omdømme. Det mener CEO i Caliber, Shahar Silbershatz. Han forklarer, at det ikke kun er op til den øverste ledelse at arbejde med integritet som nøgleord.
10m
Nils Würtzenfeld
Dårlig ledelse af ledere skaber medar...
Når man går fra personaleledelse til ledelse af mellemledere, bliver man stillet overfor en række udfordringer, der i værste fald kan koste medarbejdere. Det forklarer ledelsesekspert Susanne Teglkamp, der mener, at den forfremmede mellemleder først og fremmest skal lære at give slip.
9m
Nils Würtzenfeld
Virksomheder taber vækst, når viden ...
Det koster både resultater og effektivitet, når ledere ikke formår at dele afgørende viden mellem medarbejdere. Det vurderer netværksekspert, Susie Lynge og lektor, Peter Holdt Christensen, der mener, at man i mange danske virksomheder videndeler alt for tilfældigt. “Viden er danske virksomheders vigtigste konkurrenceparameter, men mange steder går man glip af et stort vækstpotentiale,
11m
Nils Würtzenfeld
Hellere kamme over end slet ikke gøre...
En rejse fra operationsanalyse til bæredygtighed er ikke lige indlysende for alle, men for Steen Hildebrandt er logisk tænkning den altafgørende fællesnævner.
2m
Henrik Ørholst
“Hvis man tror, man kan undgå fejl ...
Hvis danske arbejdsgivere ønsker at få det optimale ud af fremtidens unge medarbejdere, skal der skrues ned for nulfejlskulturen og op for feedback og originalitet, forklarer erhvervsforsker Søren Schultz Hansen.
9m
Nils Würtzenfeld
Klumme: Ti gode råd fra en erfaren ne...
Thomas Edison og Nikola Tesla er to er verdens største opfindere. Forskellen på deres succes ligger dog ikke i deres opfindelser eller i deres viden, men i deres kommercielle forståelse, og det kan vi lære noget af i dag.
4m
Henrik Ørholst

Seneste videoer fra F5 Update