da
da
sv

Magasinet F5 Update

F5 Update

Klumme: Disse spørgsmål skal virksomheden stille sig selv inden jobsamtalen

Glem spørgsmålene til den jobsøgende. Vil du skridtet nærmere den rigtige kandidat til jobbet, bør ledere stille sig selv tre afgørende spørgsmål, mener ledelsesekspert Henrik Ørholst.

Læs mere

Din udviklingsplan skal handle om dig – ikke dine KPI’er

Din lederudvikling skal ikke tage udgangspunkt i KPI’er og resultater, men i dit personlige lederskab. Det mener to eksperter, der understreger, at ledere bør tage mere ansvar for egen udvikling gennem en personlig udviklingsplan.

Læs mere

Ledere savner fokus på udvikling af deres personlige lederskab

Under halvdelen af danske virksomheder har fokus på udvikling af nye ledere, mens danske ledere generelt efterlyser et øget fokus på udvikling af deres personlige lederskab. Afgørende følgeskab står på spil, mener to eksperter.

Læs mere

Julekalender til ledere: Sådan genvinder du forårets eksekveringskraft

I podcast-julekalenderen ‘Ledelsesevangeliet’ ser network director Tom Hansen tilbage på forårets iderigdom og giver over 24 afsnit gode råd til, hvordan vi genfinder den uhørte energi affødt af krisens benspænd.

Læs mere

Klumme: Gamle ideer kan være fremtidens produkter

Det er ikke altid den nyeste idé, som er den bedste. Derfor gør man ofte klogt i at dykke ned i bagkataloget, da det nemt kan være, at fortidens idéer gemmer på fremtidens nye produkter, mener ledelsesekspert Henrik Ørholst.

Læs mere
Klumme: Ledelse er det ikke-hemmelige ...
Selv den mindste basken med vingerne hos en ledelse giver markant genlyd i organisationen, og god ledelse er i dag mere vigtig end nogensinde før. Det mener ledelsesekspert Henrik Ørholst, der peger på, at god ledelses dog kræver mere end gode lærebøger.
4m
Henrik Ørholst
En sund læringskultur er vejen til ve...
Når ledere ønsker at eksekvere forandring, sker det ofte med en tydelig ubalance mellem fokus på strategi og fokus på medarbejdere. Det forklarer virksomhedskonsulent Mads Elk, der gennem samtaler med over 100 danske ledere har fundet frem til, hvorfor vi ofte fejler, når vi forsøger at implementere adfærdsændringer.
10m
Nils Würtzenfeld
Klumme: Test hvor bureaukratisk din vi...
Bureaukrati spænder ofte ben for både tempo, processer og gode idéer, mener ledelsesekspert Henrik Ørholst, der her guider til, hvordan man kan skære ned på bureaukratiet i sin organisation. 
3m
Henrik Ørholst
“Mærkbare mennesker hører ikke hje...
Lederes ensidige KPI-fokus er langt fra altid forenelig med menneskelig trivsel. Derfor påvirker det både arbejdslyst og produktivitet, når vi styrer for hårdt efter tal og målbarhed. Det mener Imran Rashid, der efterlyser, at ledere ikke kun fokuserer på resultater, men også på vejen dertil.
9m
Nils Würtzenfeld
Generation SoMe stiller nye krav til l...
En ny følsom generation af unge er ved at gøre sit indtog på arbejdsmarkedet, og med dem kommer deres forventninger om at blive modtaget, som de helt særlige unge, de er. De har i høj grad brug for at brænde for det de laver og co-create deres arbejdsopgaver. Det stiller nye krav til de ledere, som har haft autoritetstro medarbejdere, der pligtopfyldende har løst de arbejdsopgaver, som er blevet dem serveret, fortæller futurist og stifter af Futuria.dk Anne-Marie Dahl.
6m
Elisa Katriona Pedersen
Klumme: Jeg tog fejl af kvindekvoter...
Sidste år skrev jeg en klumme om, at kvindekvoter i danske bestyrelser er en dårlig idé, da det får indtjeningen til at falde. Siden er jeg dog blevet klogere. Diversitet skader ikke – men gør heller ingen økonomisk gavn.
4m
Henrik Ørholst

Seneste videoer fra F5 Update