da
da
sv

Magasinet F5 Update

F5 Update

Krisen har tydeliggjort purpose-ledelsens styrker

Corona-krisen har lært os, hvor meget vi kan opnå gennem formålsdrevet ledelse. Det mener en erhvervscoach og en rådgiver inden for performance ledelse, der begge ser krisen som et vidnesbyrd om, hvorfor flere ledere bør fokusere på purpose.

Læs mere

Klumme: En bestyrelseskarriere rækker over 40 år – så start i god tid

En bestyrelseskarriere kan virke tillokkende på mange. Oftest er der tale om personer, som har rundet 50-års alderen, men faktisk bør et bestyrelses-eventyr starte langt tidligere, hvis man ønsker at blive blandt fremtidens bestyrelseskonger og dronninger.

Læs mere

For mange projekter kvæler de gode idéer

Enhver virksomhed er afhængig af idérigdom og nye initiativer, men sætter man for mange projekter i søen, vil de spænde ben for hinanden. Hans Arnbjerg er ekspert i projektledelse og forklarer, hvordan man som leder sikrer, at kun de rigtige projekter påbegyndes.

Læs mere

Undgå ensomhed på hjemmekontoret

Corona-nedlukningen har betydet hjemmearbejde for massevis af danskere og deres ledere, men hvordan håndterer man ensomheden og de manglende kolleger? Erhvervspsykologerne Lene Flensborg og Michala Schnoor giver konkrete råd og vejledning i F5 Live.

Læs mere

Vellykket corona-retur kalder på reboarding-fokus

Hvordan får vi vores medarbejdere i gang igen efter coronakrisen? Anders Thorup, stifter af introDus, fortæller i F5 Live, hvorfor grundig reboarding af medarbejdere er afgørende i kølvandet på COIVD-19.

Læs mere
Krisens ledelseskrav er kommet for at ...
Coronakrisen har stillet enorme krav til strategisk ledelse, hvilket har resulteret i et markant udskillelsesløb blandt danske virksomheder. Forandringsparathed er et centralt omdrejningspunkt, mener ledelsesrådgiver Tune Hein, der forklarer, hvad vi bør tage med fra krisen.
4m
Nils Würtzenfeld
Tillid på arbejdspladsen øger bundli...
Danske ledere bør arbejde målrettet med at skabe øget tillid i deres organisation. Det mener Claudia Lindby, der er ledelsescoach og rådgiver indenfor forandringsledelse. Ifølge hende kan øget tillid via vellykket kommunikation måles på bundlinjen.
3m
Nils Würtzenfeld
Udnyt krisens mulighed for nytænkning...
Kan vi komme styrket ud af corona-krisen? Ja, mener erhvervscoach Tom Hansen, der giver sit perspektiv på, hvordan man bruger krisen til at skabe nytænkning af praksisser.
3m
Nils Würtzenfeld
Kan distanceledelse gøres nærværend...
Corona-krisen har tvunget danske ledere til at blive dus med online-møder, men hvordan faciliterer man god ledelse digitalt? Ekstern lektor på CBS Thomas Tøth peger her på en række afgørende perspektiver og konkrete redskaber til vellykket distanceledelse.
2m
Nils Würtzenfeld
Krisen som katalysator for servicedesi...
COVID-19 har vendt op og ned på dét arbejdsmarked, vi kender – ikke mindst hos den offentlige sektor. Samtidig har krisen også givet os en enestående mulighed for at gentænke og optimere vores offentlige serviceydelser, mener Kenneth Kristensen, direktør i rådgivningsfirmaet Reel Udvikling.
4m
Nils Würtzenfeld
Klumme: På den anden side af corona...
På et tidspunkt er corona overstået, og vi kommer til at vende tilbage til det normale. Eller gør vi? Noget bliver normalt og andet bliver ændret – men er der noget, vi har lært af verdenshistorien, så er det, at ekstreme situationer altid har ændret spillereglerne for, hvordan vi lever og driver virksomhed. Denne gang er ingen undtagelse.
3m
Henrik Ørholst

Seneste videoer fra F5 Update