da
da
sv

F5covid-19

Deltag trygt i netværksmøder hos F5


Fra august inviterer F5 igen vores medlemmer til netværksmøder. I den forbindelse har vi iværksat en række tiltag for at sikre en tryg afholdelse, der lever op til Sundhedsstyrelsen retningslinjer i forhold til COVID-19.

Når F5 til august genoptager vores netværksmøder, er det afgørende for os, at det foregår i sikre rammer, hvor vores medlemmer føler sig trygge. Derfor følger vi nøje de anbefalinger og retningslinjer, som Sundhedsstyrelsen har udstukket for at mindske smittespredning af COVID-19.

Eksempelvis har vi blandt andet indført følgende tiltag i forhold til at forebygge corona-smitte.

Alle netværkslokaler er indrettet således, at smittespredningen minimeres. Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer ift. at holde den anbefalede afstand.

Der vil være håndsprit og informationsopslag tilgængeligt ved alle lokaler, ligesom der vil være grundig rengøring af fælles kontaktpunkter og overflader.

Al forplejning vil blive portionsanrettet.

Vi er overbevist om, at vi i fællesskab kan sikre rammer med plads til både tryghed og kompetenceudvikling.

FAQ

Afholder I netværksmøderne?
Ja, vi afholder alle planlagte netværksmøder. Ved netværksmøderne tager vi en del ekstra forholdsregler, som du kan læse mere om på denne side.
Hvor mange deltagere er der på netværksmøderne?
Der deltager typisk mellem 15 og 25 deltagere på møderne. Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til at holde den anbefalede afstand mellem deltagerne.
Er det muligt at holde afstand til andre netværksmedlemmer?
Ja, vi har indrettet vores faciliteter, så det er muligt at holde afstand til andre netværksmedlemmer. Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til at holde den anbefalede afstand.
Hvad gør I med jeres netværkslokaler?
Alle netværkslokaler er indrettet således, at smittespredning minimeres. Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til at holde den anbefalede afstand. Vi har god afstand mellem hver netværksmedlem, der er opstillet håndsprit ved indgangen til alle lokaler, forplejning portionsanrettet og der sprittes regelmæssigt af ligesom der er mulighed for udluftning i alle lokalerne.
Hvordan er forholdene med rengøring og afspritning?
Vi har intensiveret vores rengøring med særlig fokus på fælles kontaktflader. Alle toiletter rengøres og desinficeres flere gange dagligt. Kontaktflader såsom dørhåndtag, gelændere mv. rengøres og desinficeres dagligt.

Derudover bliver IT-udstyr, f.eks. mus og tastatur, rengjort og afsprittet inden brug. Der vil desuden være håndsprit opstillet ved alle lokaler.
Hvad gør I med forplejning?
Du vil stadig få serveret forplejning som netværksdeltager, men efter følgende forholdsregler:

Forplejning vil være portionsanrettet af vores medarbejdere. Vi overholder naturligvis alle retningslinjer og krav fra både Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsen.
Kaffe/te/vand serveres fra vores kaffebar eller af vores eventmedarbejder.
Rengøring af kontaktflader intensiveres, således at kaffebeholdere, knapper mv. rengøres flere gange dagligt.
Det er muligt at holde god afstand til andre netværksdeltagere. Der vil være håndsprit til rådighed i alle fællesområder og i restauranten og vi opfordrer alle netværksdeltagere til at holde god håndhygiejne.
Er det muligt at holde pause udenfor?
Ja, det er muligt at holde pauser udenfor. Desuden sikrer vi hyppig udluftning af lokaler.
Skal jeg være opmærksom på noget som netværksdeltager?
Som kursist beder vi dig om at følge Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger:

Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
Host eller nys i dit ærme – ikke i dine hænder
Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
Hold afstand og bed andre om at tage hensyn

Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside
Hvad skal jeg gøre ved sygdom eller symptomer på sygdom?
Hvis du har Corona, eller symptomer på Corona – skal du blive hjemme. Kontakt medlemsservice på telefon +45 3211 0000

Vi opfordrer til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger og vise hensyn til dine omgivelser. Hvis du har mistanke om Corona-sygdom (Covid-19) kan du læse mere om hvordan du skal forholde dig på: Sundhedsstyrelsens hjemmeside
Hvad skal jeg gøre, hvis én jeg bor sammen med, er syg eller har symptomer på sygdom?
Hvis én du bor sammen med er syg eller har symptomer på sygdom, kan du læse mere om hvordan du skal forholde dig i Sundhedsstyrelsens pjece ’Til dig, der er en nær kontakt til en person, der er smittet med ny corononavirus’. Du kan også kontakte myndighedernes Covid-19 hotline på 70 20 02 33.

Du bedes også kontakte os på telefon +45 3211 0000
Hvad gør I, hvis jeg eller andre bliver syge på kurset?
Hvis du eller andre skulle opleve at blive syge på kurset, underret da hurtigst muligt din network director eller vores eventmedarbejder på stedet.
Hvad sker der, hvis et netværksmedlem i min gruppe konstateres smittet med Covid-19?
Hvis F5 bliver informeret om smittetilfælde af den smittede selv eller af smittesporingsenheden jf. Sundhedsstyrelses retningslinjer, vil vi informere personens medkursister i den pågældende netværksgruppe samt network director.

Vi informerer via e-mail og orienterer om, hvordan du skal forholde dig med udgangspunkt i Sundhedsstyrelses retningslinjer.
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har andre spørgsmål?
Hvis ikke du finder svar på dit spørgsmål her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 3211 0000 eller medlemsservice@f5.dk

Kontakt os