da
da
sv

F5covid-19

Deltag trygt i netværksmøder hos F5


Hos F5 har vi iværksat en række tiltag for at sikre en tryg afholdelse af netværksmøder, så vi lever op til Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til COVID-19.

Eksempelvis har vi blandt andet indført følgende tiltag i forhold til at forebygge corona-smitte.

– Alle netværkslokaler er indrettet således, at smittespredningen minimeres. Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer ift. at holde den anbefalede afstand.

– Der vil være håndsprit og informationsopslag tilgængeligt ved alle lokaler, ligesom der vil være grundig rengøring af fælles kontaktpunkter og overflader.

– Vi tildeler alle medlemmer faste pladser, hvor alle sidder med udsyn i samme retning, og hvor der er en meter mellem hver person, på samme måde som i biografer og konferencer. Her skal du i al væsentlighed befinde dig under mødet. 

– Som det også kræves, når du er i biografen eller på restaurant, skal du benytte mundbind, når du ankommer, og når du forlader mødet, samt når du forlader din plads for fx at gå på toilettet. 

– Vi portionsanretter al forplejning, som bliver bragt til dig på din plads. Hvis du har brug for kaffe, vand eller andet, kan du bede vores F5 medarbejder om at bringe det til dig.

Vi er overbevist om, at vi i fællesskab kan sikre rammer med plads til både tryghed og kompetenceudvikling.

FAQ

Afholder I netværksmøderne?
Ja, vi afholder alle planlagte netværksmøder. Ved netværksmøderne tager vi en del ekstra forholdsregler, som du kan læse mere om på denne side.

Feedback fra mange medlemmer er, at de ønsker sparring fra andre for bedst muligt at kunne håndtere de udfordringer, som COVID-19 medfører. Derfor øger vi fokus på at skabe et match mellem dig og et andet netværksmedlem, sådan at I – eventuelt virtuelt – kan give hinanden sparring og udveksle viden og erfaringer mellem møderne.
Hvor mange deltagere er der på netværksmøderne?
Der deltager typisk mellem 15 og 25 deltagere på møderne. Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til at holde den anbefalede afstand mellem deltagerne.
Er det muligt at holde afstand til andre netværksmedlemmer?
Ja, vi har indrettet vores faciliteter, så det er muligt at holde afstand til andre netværksmedlemmer. Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til at holde den anbefalede afstand.
Hvad gør I med jeres netværkslokaler?
Alle netværkslokaler er indrettet således, at smittespredning minimeres.

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til at holde den anbefalede afstand, og der er opstillet håndsprit ved indgangen til alle lokaler.

Vi tildeler alle medlemmer faste pladser, hvor alle sidder med udsyn i samme retning. Her skal du i al væsentlighed befinde dig under mødet. Vi portionsanretter al forplejning, som bliver bragt til dig på din plads. Der sprittes regelmæssigt af, ligesom der er mulighed for udluftning i alle lokalerne.

Netværksdeltagerne skal benytte mundbind, når de ikke sidder på deres faste plads – dvs. når de ankommer til og forlader mødet, hvis de fx skal på toilettet eller skal hente drikkevarer eller lignende.
Hvordan er forholdene med rengøring og afspritning?
Vi har intensiveret vores rengøring med særlig fokus på fælles kontaktflader. Alle toiletter rengøres og desinficeres flere gange dagligt. Kontaktflader såsom dørhåndtag, gelændere mv. rengøres og desinficeres dagligt.

Derudover bliver IT-udstyr, f.eks. mus og tastatur, rengjort og afsprittet inden brug. Der vil desuden være håndsprit opstillet ved alle lokaler.
Hvad gør I med forplejning?
Du vil stadig få serveret forplejning som netværksdeltager, men efter følgende forholdsregler:

– Vi portionsanretter al forplejning, som bliver bragt til dig på din faste plads. 

– Hvis du har brug for kaffe, vand eller andet, kan du bede vores F5 medarbejder om at bringe det til dig.

– Rengøring af kontaktflader intensiveres, således at kaffebeholdere, knapper mv. rengøres flere gange dagligt.
Er det muligt at holde pause udenfor?
Ja, det er muligt at holde pauser udenfor. Desuden sikrer vi hyppig udluftning af lokalerne.
Skal jeg være opmærksom på noget som netværksdeltager?
Som netærksdeltager beder vi dig om at følge Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger:

Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
Host eller nys i dit ærme – ikke i dine hænder
Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
Hold afstand og bed andre om at tage hensyn

Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside
Hvad skal jeg gøre ved sygdom eller symptomer på sygdom?
Hvis du har Corona, eller symptomer på Corona, skal du blive hjemme. Kontakt medlemsservice på telefon +45 3211 0000

Vi opfordrer til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger og vise hensyn til dine omgivelser. Hvis du har mistanke om Corona-sygdom (Covid-19), kan du læse mere om, hvordan du skal forholde dig på: Sundhedsstyrelsens hjemmeside
Hvad skal jeg gøre, hvis én jeg bor sammen med, er syg eller har symptomer på sygdom?
Hvis én du bor sammen med er syg eller har symptomer på sygdom, kan du læse mere om, hvordan du skal forholde dig i Sundhedsstyrelsens pjece ’Til dig, der er en nær kontakt til en person, der er smittet med ny corononavirus’. Du kan også kontakte myndighedernes COVID-19 hotline på 70 20 02 33.

Du bedes også kontakte os på telefon +45 3211 0000
Hvad gør I, hvis jeg eller andre bliver syge på mødet?
Hvis du eller andre skulle opleve at blive syge på mødet, underret da hurtigst muligt din Network Director eller vores eventmedarbejder på stedet.
Hvad sker der, hvis et netværksmedlem i min gruppe konstateres smittet med COVID-19?
Hvis F5 bliver informeret om smittetilfælde af den smittede selv eller af smittesporingsenheden, jf. Sundhedsstyrelses retningslinjer, vil vi informere personens netværksmedlemmer i den pågældende netværksgruppe samt Network Director.

Vi informerer via e-mail og orienterer om, hvordan du skal forholde dig med udgangspunkt i Sundhedsstyrelses retningslinjer.
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har andre spørgsmål?
Hvis ikke du finder svar på dit spørgsmål her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 3211 0000 eller medlemsservice@f5.dk

Kontakt os