da
da
sv

F5 kudos podcast

F5 Podcast

F5 Kudos

I podcast-serien Kudos stiller vi skarpt på en række danske ledere, der fortjener ros og anerkendelse for at efterlade sig et markant ledelsesmæssigt fodaftryk til inspiration.

I hvert afsnit inviterer coach- og ledelsesrådgiver Claudia Lindby en interessant lederprofil i studiet til en personlig snak om karrieren, håndtering af problemstillinger, innovative arbejdsgange samt modet og lysten til at nytænke for at skabe resultater.

De personlige refleksioner har samtidig til formål at give lytterne inspiration til nye praksisser samt motivation til at styrke sin egen ledergerning.

Har du selv en leder – eller kender du en – som fortjener kudos for at styrke sin organisation gennem en ekstraordinær indsats, kan du skrive til os på podcast@f5.dk og fortælle, hvorfor vedkommende bør høste ros og samtidig inspirere andre i rollen som vores næste gæst.

#Kudos #F5Podcast #F5Kudos

Claudia Lindby

Claudia Lindby er vært på F5 serien Kudos.

Claudia Lindby har siden 2007 hjulpet ledere med at integrere menneskelige styrker i virksomhedens ledelsespraksis og dermed løfte organisationens performance management-tilgang. Claudia er Executive Coach og rådgiver en bred vifte af virksomheder om udvikling af performance-ledelse. 

Hun er ligeledes initiativtager til ”Redefining Performance”- projektet, opstartet i 2015. Tidligere har hun bl.a. været Marketing Director, Business Development Director og Marketing VP i Carlsberg Breweries og Coca-Cola.

Indsend tip

 Har du selv en leder – eller kender du en – som fortjener kudos for at styrke sin organisation gennem en ekstraordinær indsats, kan du give et tip til os og fortælle, hvorfor vedkommende bør høste ros og samtidig inspirere andre i rollen som vores næste gæst.”

Indsend tip