da
da
sv

F5 Learning

F5 Learning

F5 Live

F5 Live er vores digitale vidensportal, hvor du på 30 minutter kan blive klogere på tidens ledelsesudfordringer.

Her kan du blandt andet se Henrik Ørholst, som interviewer forskellige forfattere af erhvervsbøger. Derudover har vi ledelseseksperter og ledere i studiet, som taler om tidens tendenser og de ledelsesudfordringer, som ledere står overfor i dag.

F5 Podcast

I podcast-serien Kudos stiller vi skarpt på en række danske ledere, der fortjener ros og anerkendelse for at efterlade sig et markant ledelsesmæssigt fodaftryk til inspiration.

I hvert afsnit inviterer coach- og ledelsesrådgiver Claudia Lindby en interessant lederprofil i studiet til en personlig snak om karrieren, håndtering af problemstillinger, innovative arbejdsgange samt modet og lysten til at nytænke for at skabe resultater.

Magasinet F5 Update

F5 update er et magasin, der holder dig opdateret på ledelse, arbejdsliv, digitalisering og innovation.

Vores mål er at give dig aktuel viden om erhvervslivet, besvare relevante samfundsspørgsmål og dykke ned i nye tendenser, der kan være med til at forme fremtidens ledelse. Det gør vi gennem både nyheder, baggrundsartikler, portrætter samt videointerviews med spændende casehistorier.

Vi ønsker både at oplyse, inspirere, overraske og hjælpe vores læsere til at flytte sig som fagperson og/eller leder.

F5 Webinar

F5 webinar stiller skarpt på branchespecifikke tematikker, hvor du som deltager, aktivt kan stille spørgsmål og tilegne dig ny viden indenfor netop dit fag. Vi inviterer førende specialister ind til et interaktivt oplæg, hvor du kan deltage gratis fordi vi mener at vidensdeling og udveksling af erfaringer er den bedste måde at udvikle sine kompetencer på.