da
da
sv

F5 Learning

F5 Learning

Hos F5 ønsker vi at give dig de bedste forudsætninger for kompetenceudvikling, inspiration og indsigt. Derfor har vi udviklet vidensplatformen F5 Learning, hvor vi giver dig fri adgang til  egenproducerede nyheder samt en bred mængde viden om aktuelle erhvervs-emner.

F5 Update

F5 Update er vores digitale magasin, der holder dig opdateret på ledelse, arbejdsliv, digitalisering og innovation. Update byder på nyheder, baggrundsartikler, portrætter og videointerviews og stræber efter at formidle aktuel viden om erhvervslivet, besvare relevante samfundsspørgsmål og dykke ned i tendenser, der er med til at forme fremtidens ledelse.

Læs mere

Podcast

I podcast-serien Kudos stiller vi skarpt på en række danske ledere, der har efterlade sig et markant ledelsesaftryk til inspiration. I hvert afsnit inviterer coach- og ledelsesrådgiver Claudia Lindby en lederprofil i studiet til en personlig snak om karrieren, håndtering af problemstillinger, innovative arbejdsgange samt modet til at nytænke for at skabe resultater.

LÆS MERE

F5 Live

F5 Live er vores online videoformat, hvor vi i løbet af 30 minutter stiller skarpt på personer eller temaer, der sætter tidens ledelse i perspektiv. Du kan blandt andet opleve Henrik Ørholst tale med forfattere om nye erhvervsbøger, ligesom F5 Live løbende byder ledere og meningsdannere i studiet til en snak om tidens tendenser og udfordringer.

Læs mere

F5 Webinar

F5 Webinar stiller skarpt på branchespecifikke tematikker ved at invitere førende specialister ind til interaktive oplæg. Her kan du som deltager aktivt stille spørgsmål og tilegne dig ny viden indenfor dit eget felt. Deltagelsen er ganske gratis, da vi mener, at vidensdeling og udveksling af erfaringer er den bedste måde at udvikle dine leder-kompetencer på.

Læs mere

Launching soon

Hos F5 bliver vi ved med at udvikle nye redskaber og produkter for at holde dig opdateret og informeret.

Seneste Artikler fra F5 Update