da
da
sv

F5 Nyheder – landingpage

Har du lyst til at blive en del af F5’s kartotek af oplægsholdere?

F5 søger nye oplægsholdere med noget på hjerte. Vi afholder årligt over 400 netværksmøder for ledere og specialister og i den forbindelse inviterer vi nu eksperter, forfattere eller førende konsulenter ind til at give et foredrag på 45-60 min. Lyder det som noget for dig?

Corona retningslinjer for afholdelse af netværksmøder

Vi opdaterer løbende siden her med de seneste nye retningslinjer i forhold til afvikling af netværksmøder.

De virtuelle møder fortsætter i marts

På trods af de nylige restriktionslempelser må F5 endnu ikke afholde fysiske netværksmøder. Derfor vil alle møder fortsat afvikles som virtuelle møder – i første omgang frem til den 2. april.

2020 har budt på 12 nye Network Directors

Hos F5 er vi konstant på jagt efter de dygtigste og mest visionære eksperter og fagpersoner inden for ledelse. Derfor er vi også stolte af, at vi i 2020 har kunne knytte hele 12 nye Network Directors til vores netværksgrupper. Heraf fire der har startet helt nye grupper.

F5 er klar med hele 11 nye netværksgrupper

Selvom COVID-19 har sat en bremseklods i udviklingen hos mange danske virksomheder, har vi hos F5 benyttet lockdown til at være både produktive og innovative.

F5 har flyttet adresse

Siden 2017 har F5 haft til huse på Rentemestervej i Københavns Nordvestkvarter, men fra januar 2021 er vi flyttet til splinternye lokaler på Tuborg Boulevard i Hellerup.

Focus og Inspiration genopstår i fornyede og forstærkede formater

Hen over vinteren har både vores foredragsformat F5 Focus og vores medlemskab F5 Inspiration været en tur gennem innovationsmaskinen. De to F5-elementer er nu blevet relanceret i to stærkere udgaver, der har til formål at give endnu mere værdi til vores medlemmer.

COVID-19-status på afholdelse af netværksmøder og events

For nu betyder det, at vores netværksmøder fortsat bliver afviklet virtuelt over Zoom. Dog har vi indtil videre modtaget utrolig meget forståelse og positiv medlems-feedback i forbindelse med denne løsning, og det er vi taknemmelige for.

Kontakt os