F5 Focus

F5 Focus er et koncentreret foredragsformat for vores medlemmer. Vi kombinerer viden og underholdning i et interaktivt oplæg, hvor en profileret keynote speaker giver halvanden times fordybelse og omsætter sin viden til konkrete værktøjer, som vores medlemmer kan tage med hjem.

Udover et inspirerende afbræk fra hverdagen er F5 Focus din mulighed for at udvide dit netværk på tværs af netværksgrupper, brancher og fagligheder.

F5 Focus er for dig, der har været medlem eller ønsker at være medlem af F5 i mere end et år. Vi har 100 pladser og fordeler dem efter først-til-mølle-princippet.

Alle møderne afholdes i første omgang i København i Ny Kongensgade 9C.

F5 Focus 2019
Vincent Hendricks 11. april kl. 16.30-19.00
Bagsiden af vores digitale kommunikationsforbrug rammer enhver arbejdsplads, når sandheder, autoriteter og institutioner må vige for clickbaits. Vincent Hendricks er debattør, tv-vært, professor i filosofi og Director ved Center for Information og Bubble Studies på Københavns Universitet. Til F5 Focus vil han ruske op i dit syn på overfloden af informationer og give dig indsigt i, hvordan du tager kontrollen over sandheden tilbage.
Rasmus Willig 19. juni kl. 09.00-11.00
Stress er blevet en folkesygdom. Den danske flexicurity-model er blevet erstattet af flexisme. Og medarbejdere er mere medgørlige end medbestemmende. Rasmus Willig er sociolog, forsker og forfatter til en række kritiske bøger om samfundsforhold. Til F5 Focus vil han give buzzwords som coaching, robusthed, anerkendende ledelse og selvledelse en ordentlig røffel og komme med bud på, hvordan vi skaber et bedre og sundere arbejdsmarked for alle.
Helle Hein 2. september kl. 16:30-18:30
Motivationen er den største forudsætning for produktivitet og arbejdsglæde. Alligevel glemmer de fleste ledere at undersøge, hvad der motiverer den enkelte medarbejder. Budskab lyder måske simpelt, men det bygger på flere års forskning i motivation på arbejdsmarkedet. Til F5 Focus får vi besøg af Helle Hein, der vil gå i dybden med sin forskning og på underholdende vis fortælle, hvad der driver forskellige medarbejdere, og hvordan du fastholder dem.
Oplægsholder kommer 3. oktober kl.09.00 - 11.00
Vi er lige nu ved at lægge sidste hånd på det dette arrangement med en fremtrædende oplægsholder fra det politisk-offentlige Danmark. Følg med på siden eller i indbakken for mere info.
Mikkel Severin 23. oktober kl. 16.30-18.30
Hvordan skelner vi mellem det, der bliver sagt, og de tanker der ligger bag? Det er nogle af de spørgsmål Mikkel Severins oplæg om tolkning af mimik og kropssprog besvarer. For vi siger meget uden ord. Mikkel Severin har nærstuderet kropssprog og vil på denne F5 Focus sætte spot på, hvordan du styrker din tolkning af kropssprog i møder og i samtaler med ledere og medarbejdere. Samtidig sættes der også fokus på din egen fremtoning.
Camilla Kring 4. december kl. 09.00 - 11.00
A-mennesker er friske og flittige, mens b-mennesker er lade natteravne. Det har vi indrettet vores samfund efter: som en direkte udløber af industrisamfundets tidsrytme. Men giver det overhovedet mening, når mange af os har et biologisk ur, der starter senere? Den kongstanke forsøger ph.d. og keynote speaker Camilla Kring at udbrede og forklarer, hvordan en markant dårligere arbejdsstyrke er en direkte konsekvens af ufleksible døgnrytmer.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login