F5 Focus

F5 Focus er et koncentreret foredragsformat for vores medlemmer. Vi kombinerer viden og underholdning i et interaktivt oplæg, hvor en profileret keynote speaker giver halvanden times fordybelse og omsætter sin viden til konkrete værktøjer, som vores medlemmer kan tage med hjem.

Udover et inspirerende afbræk fra hverdagen er F5 Focus din mulighed for at udvide dit netværk på tværs af netværksgrupper, brancher og fagligheder.

F5 Focus er for dig, der har været medlem eller ønsker at være medlem af F5 i mere end et år. Vi har 100 pladser og fordeler dem efter først-til-mølle-princippet.

F5 Focus 2019
Vincent Hendricks 11. april kl. 16.30-19.00
Bagsiden af vores digitale kommunikationsforbrug rammer enhver arbejdsplads, når sandheder, autoriteter og institutioner må vige for clickbaits. Vincent Hendricks er debattør, tv-vært, professor i filosofi og Director ved Center for Information og Bubble Studies på Københavns Universitet. Til F5 Focus vil han ruske op i dit syn på overfloden af informationer og give dig indsigt i, hvordan du tager kontrollen over sandheden tilbage.
Rasmus Willig 19. juni kl. 08.30-11.00
Stress er blevet en folkesygdom. Den danske flexicurity-model er blevet erstattet af flexisme. Og medarbejdere er mere medgørlige end medbestemmende. Rasmus Willig er sociolog, forsker og forfatter til en række kritiske bøger om samfundsforhold. Til F5 Focus vil han give buzzwords som coaching, robusthed, anerkendende ledelse og selvledelse en ordentlig røffel og komme med bud på, hvordan vi skaber et bedre og sundere arbejdsmarked for alle.
Helle Hein 2. september kl. 16:30-19:00
Motivationen er den største forudsætning for produktivitet og arbejdsglæde. Alligevel glemmer de fleste ledere at undersøge, hvad der motiverer den enkelte medarbejder. Budskab lyder måske simpelt, men det bygger på flere års forskning i motivation på arbejdsmarkedet. Til F5 Focus får vi besøg af Helle Hein, der vil gå i dybden med sin forskning og på underholdende vis fortælle, hvad der driver forskellige medarbejdere, og hvordan du fastholder dem.
3. oktober kl. 08.30-11.00
Speaker offentliggøres senere
23. oktober kl. 16.30-19.00
Speaker offentliggøres senere
4. december kl. 08.30-11.00
Speaker offentliggøres senere
Alle møderne afholdes i første omgang i København.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login