da
da
sv

F5 Podcast 24 ledelsesråd

I en krise plejer beslutninger og indflydelse at blive centreret omkring topledelsen. Men sådan har det ikke været under pandemien. Specielt ikke i foråret og efteråret.

Da verden i marts gik i lockdown, så vi i Danmark, at alle kunne bringe deres ideer og erfaring til bordet. Det meste foregik decentralt, havde en enorm hastighed og gav ny mening.

Nu er situationen, at det meste af Danmark igen er i lockdown, men de fleste steder er den energi, iderigdom og eksekvering, som vi så i foråret, forsvundet.

Hver dag i december frem til juleaften åbner vi en låge med bud på, hvordan du kan få forårets energi, engagement og eksekvering tilbage i dine teams og i din organisation.

Det, du konkret får ud af at lytte med, er:

1) Hvordan teams kan genskabe mange af de tænke- og handlemåder, som kom frem i foråret og sommeren.

2) Hvordan du selv kan genfinde det fokus og den ekstreme energi, som nedlukningen den 11. marts blev startskuddet til.

Intentionen med julekalenderen er at inspirere til at tænke over alt det, der fungerede og overraskede de fleste. Og samtidig dele en lang række redskaber og metoder, der kan skabe samme opblomstring – men uden en pandemis benspænd.

Din vært er Tom Hansen. Til daglig faciliterer Tom: Global Leadership, Executive Leadership og Ledelse og Innovation, som er tre af vores 80 netværk.

God fornøjelse og glædelig jul.

Send metoderne fra julekalenderen gratis til mig

* indicates required