SUSTAINABLE LEADERSHIP

HVORDAN KAN BÆREDYGTIG LEDELSE VÆRE MEDVIRKENDE …

… til at skabe både velvære, profit og en bedre planet?

Bæredygtig ledelse handler om hvordan vi skaber organisationer, der i stedet for at kapitalisere og udtømme ressourcer, opbygger dem og derfor bliver bedre til at skabe varig værdi over tid for det samfund den er en del af, sine ansatte og ejere.


Vi er nødt til at tale om ikke bare »hvorfor« og »hvad« men i stedet at rette fokus mod det helt afgørende: Hvordan skaber vi en bæredygtig organisation?


Vi er nødt til at gentænke bæredygtig ledelse. Vi har haft for meget fokus på de gode intentioner og for lidt på, hvordan vi skaber en forretning, der sikrer, at de bliver til værdifulde forandringer for vores organisation og omverden.I netværket “Sustainable Leadership” deltager du i en løbende proces, der hjælper dig med at implementere bæredygtighed, som en integreret del af din ledelse, således at organisationen aktivt deltager i samfundsansvaret, og skaber velvære, profit og en bedre planet gennem hele værdikæden, forretningsstrategien og kulturen i organisationen.

Network Director

CHRISTIAN ØRSTED

Christian Ørsted er ledelsesrådgiver og har i mere end 20 år undervist tusindvis af ledere og rådgivet en lang række danske og internationale virksomheder og organisationer, bl.a. Udenrigsministeriet, DONG Energy, Danske Bank, Novo Nordisk og en lang række styrelser og kommuner. Han er ekstern underviser på Reykjavík University og ansvarlig for faget Sustainable Leadership.


Christian er forfatter til ledelsesbøger, senest bestselleren “Livsfarlig ledelse – forstå de psykologiske mekanismer, der styrer dit arbejdsliv.”

Test

TEMATIKKER

Som medlem kommer du på forkant med den nyeste viden og udvikling inden for ledelse. Her er et par eksempler på temaer, vi har behandlet i netværksgruppen i løbet af de seneste år:

B-corp

B Corp står for Benefit Corporation og dækker over, at den certificerede virksomhed har bevist, at den er til gavn for samfundet på en lang række parametre.

Design kan bæredygtighed

Design og kreativitet er nøglen. Ikke kun for Danmark, men for planeten, når vi står overfor store globale udfordringer.

Vi er formidable til at designe innovative, vilde og kreative løsninger indenfor så mange felter.

High Risk Ledelse

Vi sætter fokus på det, du og andre har brug for, når verden er vendt på hovedet på godt eller ondt, og plejer er død. Du lærer om forsiden og bagsiden af at være i de ekstra høje gear, vi alle har til situationer, der kræver noget ekstraordinært

Test

Vil du have hjælp til at finde den rette netværksgruppe?