Workbook

F5 udgiver hver måned en workbook, som samler viden og cases om nye ledelsestendenser. Denne workbook er oplagt at bruge til afvikling af workshop for ledere i din organisation. Med den i hånden behøver du blot at sætte tid af til afholdelse af workshop – resten har vi sørget for.

 

Hver måned afsluttes med et foredrag eller en konference, hvilket giver jer mulighed for at tage afsted som en gruppe til et fagligt oplæg. Det styrker sammenholdet, løfter kompetenceniveauet og bidrager til en sund og faglig læringskultur i organisationen.   

Tal med en rådgiver

Workbook

F5 udgiver hver måned en workbook, som samler viden og cases om nye ledelsestendenser. Denne workbook er oplagt at bruge til afvikling af workshop for ledere i din organisation. Med den i hånden behøver du blot at sætte tid af til afholdelse af workshop – resten har vi sørget for.

 

Hver måned afsluttes med et foredrag eller en konference, hvilket giver jer mulighed for at tage afsted som en gruppe til et fagligt oplæg. Det styrker sammenholdet, løfter kompetenceniveauet og bidrager til en sund og faglig læringskultur i organisationen. 

Tal med en rådgiver

Bundlinje og etik

I denne måned giver vores workbook perspektiver på sammenhængen mellem bundlinje og etik – Hvad bliver du som leder målt på? Er det kun bundlinjen, der tæller? Eller er det også vigtigt med langsigtede perspektiver?

Bliv klogere på sammenhængen mellem bundlinje og etik landechef i Too Good To Go Heidi Boye, diversitetskonsulent Marie Valentin Beck, strategisk rådgiver Lasse Meldgaard Block og direktør i We Love People Christina Blak.

Fremtidens organisationer

I denne workbook ser vi på fremtidens organisationer, hvor evnen til at lære og være nysgerrig på nye ting kan være afgørende for organisationens succes. Robotterne er kommet – ingen tvivl om det, men hvordan håndterer vi dem? Nogle af de vigtigste tendenser bliver organisationens værdier, medarbejdernes trivsel og arbejdspladsens fleksibilitet.

Bliv klogere på fremtidens organisationer med fremtidsforskere Anne-Marie Dahl og Louise Lind, ekspert i AI Perben Mejer, co-stifter af Naver Energy Jacob Støvring Christensen og CEO i FutureTalent Caroline Hart Sehested.

Psykologisk tryghed

I denne workbook ser vi på psykologisk tryghed. Fremmer man psykologisk tryghed ved at lade medarbejderne komme i flow? Kan man sikre psykologisk tryghed en gang for alle, eller er det en konstant proces? Hvad betyder magt for den psykologiske tryghed og hvordan håndterer man den gode fyring?

I denne måneds workbook bliver du klogere på psykologisk tryghed med ph.d. og lektor ved Aarhus Universitet Frans Ørsted Andersen, ph.d. og ledelses- og organisationskonsulent på Rigshospitalet Lise Billund, psykolog, ph.d. og lektor på CBS Christina Lundsgaard Ottsen og ledelseseksperterne Anja Neiiendam og Ene Charlotte Krog.

Forandringsledelse

I denne workbook ser vi på forandringsledelse. Når man skal forandre, skal man holde tungen lige i munden – man skal tænke alle processer igennem – uden at overtænke dem. Man skal planlægge, men heller ikke så meget, at man er fastlåst.

I denne måneds workbook bliver du klogere på forandringsledelse med neuropsykolog og ph.d. Thomas Zoëga Ramsøy, forandringsrådgiver Katharina Theill Kofoed, professor emeritus fra CBS Kristian Kreiner og organisations- og ledelseskonsulent Hanne Moltke.

Adfærdsdesign

I denne workbook ser vi på adfærdsdesign. Er det muligt at ændre adfærd – eller er default-knappen, der nulstiller vores forsøg på at ændre vaner, simpelthen for kraftig?

I denne måneds workbook bliver du klogere på adfærdsdesign med  adfærdsanalytiker Christian Vedersø, neuropsykolog og ph.d. Thomas Zoëga Ramsøy og tidligere Head of Talent & Leadership fra Novo Nordisk Mette Nørr Gantz-horn.

Kriser og skandaler

I denne workbook ser vi på kriser og skandaler. Hvad kan du gøre, hvis de lander på dit bord – og kan krisen bringe dig et bedre sted hen, hvis den håndteres korrekt?

Vi dykker ned i emnet med tidligere chefredaktør for Ekstra Bladet Poul Madsen, der mener, det er vigtigt at se sig selv i spejlet, når krisen rammer. Erhvervspsykolog Louise Dinesen fortæller om, at man skal huske at passe på medarbejderne, der også er udsatte i en krise. Tidligere koncernkommunikationsdirektør i Danish Crown Anne Villemoes elsker en god krise, for den kan få os et bedre sted hen, og tværmedial kommukationsekspert Benjamin Rud Elberth guider til, hvordan man kan komme igennem en shitstorm.

Bedre møder

I denne workbook ser vi på mødekulturen i danske organisationer, der ifølge vores panel i den grad lader noget at ønske tilbage.

Vi dykker ned i emnet med fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, der mener, at vores efterkommere vil grine af vores dårlige mødekultur. Direktør i BetterMeetings Wenche Strømsnes foreslår, at virksomheder analyserer deres møder, der alt for ofte handler om drift og ikke taktik og strategi. Lektor i computervidenskab ved ITU Michele Coscia er ikke fan af onlinemøder, som han mener kan gøre mere ondt end godt. Ledelsesrådgiver Pia Hauge fortæller om, hvordan mødefri dage kan frigive tid til egentlig ledelse.

Ledelse opad

I denne workbook får du indsigt i ledelse opad. Hvordan påvirker du den øverste ledelse til at træffe de rigtige beslutninger for virksomhedens bedste?

Vi dykker ned i emnet med ledelsesekspert Annette Klausen Bengtsson, der fortæller om dos & don’ts. Karrierecoach og forfatter Marianne Bækbøl understreger, at man også skal huske at reklektere over sin ledelse nedad.  Officer i Forsvaret Emil Larsen gik fra at være kreativ til at blive officer med en anderledes og anerkendende ledelsesstil. Direktør i Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation Anders Stahlschmidt at det er vigtigt at kunne holde hovedet koldt, når man leder opad.

Stress og ledere

I denne workbook får du indsigt i stress og ledere. Danske ledere har travl med at sikre, at medarbejderne ikke bliver stressede – men i processen kan de glemme sig selv. 

Vi dykker ned i emnet med Trine Ry – stressramt leder, der først skammede sig. Psykolog Tue Isaksen mener, at vores fokus på selvbestemmelse på arbejdspladsen kan give stress, hvis vi ikke mødes på vores forventninger. Da Nicolai Hindrichsen grundlage bureaet No Zebra, var det med fokus på at skabe et sundt arbejdsmiljø. Katrine Sejersen-Permin fra MINDstrain mener at grunden til, at nogle får stress og andre ikke, kan findes i den måde vi tænker på.

Motivation

I denne workbook kan du få indsigt i motivation, der nogle gange kommer af sig selv, andre gange er der brug for en gulerod, og så er der de tilfælde, hvor det er belønningen bagefter, der trækker. Vi ser bl.a. på, hvorfor tvang kan være en motiverende faktor, hvad du kan gøre, hvis dine medarbejdere mister motivationen.

Med Anne Kirketerp Linstad, der har skrevet en ph.d. om motivation, Sales Director Christian Meinhardt, psykolog og chefkonsulent Rikke Hosbond Trillingsgaard og tidligere jægersoldat Nicolai Moltke-Leth.

Den effektive arbejdsplads

I denne workbook kan du få indsigt i begrebet den effektive arbejdsplads, og hvad der skal til for at fremme effektiviteten.

Med direktør i Great Place to Work Liselotte Jensen, antropolog Dennis Nørmark, Kent Nicolajsen fra LEGO Group og ledelsesrådgiver Pia Hauge.

Vindermentalitet

I denne workbook kan du få indsigt i begrebet vindermentalitet, og hvad dækker over.

Med læge og mentalcoach Ulrich Ghisler, leder i Deloitte Tinnamaria Larsson-Bertelsen, psykolog og stifter af Center for Mental Robusthed Eva Hertz og Brian Holm.

High Performance Teams

I denne workbook kan du få indsigt i vindermentalitet, og hvad det egentligt er. 

Med læge og mentalcoach Ulrich Ghisler, leder i Deloitte Tinnamaria Larsson-Bertelsen, psykolog og stifter af Center for Mental Robusthed Eva Hertz og Brian Holm.

Mærkbar Ledelse

I denne workbook kan du få indsigt i den mærkbare ledelse og det bevidste lederskab

Med Imran Rashid, Signe Ejersbo, Lars Iver Wine Jensen & Ann-Christina Matzen Andreasen

Fremtidens Medarbejdere

I denne workbook bliver du klogere på det at lede generation Z og tre andre generationer

Med Emilia van Hauen, Søren Schultz Hansen, Lars Tørrild Thorbek & Laura Lund-Hansen

Det Meningsfulde Arbejdsliv

I denne workbook får du fem perspektiver på hamsterhjulets dynamik.

Med Svend Brinkmann, Niels Overgaard, Henrik Højstrøm, Pernille Garde Abildgaard & Imran Rashid

Bæredygtig Ledelse

Workbook om at opnå en bæredygtige ledelsesstil. 

Med Emilia van Hauen, Kenneth Hallum Knudsen, Christian Ørsted, Svend Brinkmann, Anne Skare Nielsen & Imran Rashid.

Effektiv Mødekultur

Workbook om at gøre op med den dårlige mødekultur.

Med Bo Krüger, Bastian Overgaard, Henrik Stenmann & Anne Bach Krog Iversen.

Pseudoarbejde

Workbook om bullshit jobs, tomt arbejde eller værdiløst arbejde.

Med Morten Ballisager, Dennis Nørmark, Signe Vikkelsø & Lotte Staubøll Lüscher.

Forandringsledelse

Workbook om forandringsledelse – en kompetence der er kommet for at blive.

Med Lise Dahl Arvedsen, Inge Nygaard, Carsten Søe-Larsen & Mads Bab.

Selvledende Teams

Workbook om den stigende grad af selvstyring i organisationens teams og afdelinger.

Med Erik Korsvik Østergaard, Peter Laustsen, Ann-Chrisstina Matzen Andreasen & Tina Øllgaard Bentzen.

Diversitet

Workbook om, hvordan vi lykkes med at skabe diverse arbejdspladser med plads til alle mennesker. Arbejdspladser der inkluderer i stedet for at ekskludere.

Med Moussa Mchangama, Andreas Gylling Æbelø, Natasha Al-Hariri & Anne Marie Ravn.

Bæredygtighed

Workbook om, hvordan vi lykkes med at skabe diverse arbejdspladser med plads til alle mennesker. Arbejdspladser der inkluderer i stedet for at ekskludere.

Med Elsemarie Kappel Petersen, Annabeth Aagaard, Kasper Larsen & Martin Andersen.

Rekruttering

Workbook om rekrutteringsprocessen, hvor vi fejler og hvordan vi kan arbejde med CV, ansøgning og samtale.

Med Camilla Fiesøe Dijk, Jacob Perstrup Matyjasik, Henriette Laursen & Lars Lundmann.

Megatrends

Workbook om fremtiden og på flere af de megatrends, der ligger i støbeskeen til at præge danske organisationer og deres ledere i de kommende år.

Med Lars Tvede, Erik Korsvik Østergaard, Carsten Søe-Larsen & Claus Fandum Nissen.

Mellemlederen

Workbook om mellemlederens modsatrettede forventninger og hvordan de kan løse svære opgaver i krydspresset mellem direktion og medarbejderstab.

Med Dorte Cohr Lützen, Rebekka Bøgelund, Henrik Holt Larsen & tre F5-medlemmer.

Med 2020 i bakspejlet

Workbook om kriser som læringspotentiale og reflektioner over, hvad vi kan tage med os – både fra 2020 og fra tidligere kriser.

Med Steen Erik Navrbjerg, Kurt Klaudi Klausen, Helle Bro & Anne Skare Nielsen.

Fusioner & Sammenlægninger

Workbook om, hvordan du som leder lykkes med at sammenflette organisationskulturer, når fusionen, akkvisitioner og sammenlægningen skal føres ud i livet.

Med Susanne Teglkamp, Flemming Poulfelt, Niels Duedahl, Martin Brandt Friis & Mickael Bech.

Reboardring af medarbejdere

Workbook om, hvordan medarbejdernes retur til den fysiske arbejdsplads kræver både tilvænning, hensyn og sågar nye arbejds-strukturer.

Med Iben Arvad Hansen, Flemming Andersen, Annette Otto, & Ann-Christina Andreasen.

Det personlige lederskab

Workbook om, vigtigheden af lederudvikling – blandt andet gennem en personlig udviklingsplan.

Med Michael Uhrenholt, Charlotte, Holm, Sara Øllgaard & Claudia Lindby.

KOMMENDE EVENTS

F5 tilbyder et bredt udvalg af formater indenfor lederudvikling,herunder kurser, foredrag, konferencer og webinarer.

Til vores events kan møde Danmarks bedste oplægsholdere inden for ledelse og organisationsudvikling.

F5 Inspiration

Som medlem af F5 Inspiration får du og din organisation adgang til alle vores konferencer og foredrag. 

Du kan opleve Danmarks dygtigste oplægsholdere, forfattere og ledelseskonsulenter, som præsenterer jer for ny viden, værktøjer og tendenser indenfor ledelse.

Hver måned får du tilsendt en workbook, som behandler en aktuel ledelsesudfordring. Heri finder du værktøjer og en handlingsplan, som kan anvendes til enten at styrke jeres lederteam eller din egen lederudvikling.

Hent PDF om netværket

Indtast dine oplysninger og få adgang til PDF'en.

Source - network group

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Få en gratis workbook.

Indtast dine oplysninger og vi sender dig en rabatkode, der giver dig én gratis workbook.

Tak.

Tal med en rådgiver.

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Få en gratis workbook.

Indtast dine oplysninger og vi sender dig en rabatkode, der giver dig én gratis workbook.

Tak.

Tal med en rådgiver.

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Tal med en rådgiver.

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Tal med en rådgiver.

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Tal med en rådgiver.

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Tal med en rådgiver.

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Tal med en rådgiver.

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Tal med en rådgiver.

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Tal med en rådgiver.

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette kursus?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Er du interesseret i dette kursus?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source

Tak.

Indtast dine oplysninger og modtag vores eventkalender i din mailindbakke

Source

Tak.

Indtast dine oplysninger og modtag kursusbeskrivelse i din mailindbakke

Source

Tak.

Indtast dine oplysninger og modtag netværksbeskrivelsen i din mailindbakke

Source

Tak.

Indtast dine oplysninger og modtag netværksbeskrivelsen i din mailindbakke

Source

Tak.

Tal med en rådgiver.

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source - counseling

Tak.

Tal med en rådgiver.

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source - counseling

Tak.

Tal med en rådgiver.

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source - counseling

Tak.

Tal med en rådgiver.

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source - counseling

Tak.

Tal med en rådgiver.

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Source - counseling

Tak.

Indtast dine oplysninger og modtag brochuren om medlemskabet i din mailindbakke

Source - membership PDFs

Tak.

Indtast dine oplysninger og modtag brochuren om medlemskabet i din mailindbakke

Source - membership PDFs

Tak.

Are you interested in this network group?

Fill out the form and we will contact you.

Source - counseling

Thank you.

Are you interested in this network group?

Fill out the form and get access to the PDF about the network.

Netværksbeskrivelser

Thank you.

Er du interesseret i dette netværk?

Indtast dine oplysninger og få adgang til PDF'en om netværksgruppen.

Netværksbeskrivelser