Virksomheder klarer sig godt på markeder, hvis de reflekterer tendenserne i samfundet og særligt, hvis de er blandt de første til at gøre det. Derfor har vi til denne F5 Live inviteret to profiler, der om nogen har formået at skabe succes på baggrund af kreativitet, samfundsbevidsthed og evnen til at ramme tidsånden.

Der er helt konkret tale om Hanne Lindblad, tidligere CEO i Call Me, der med kampagnen 'Tal Ordentligt' redefinerede den rolle et mobilselskab kan spille på et marked, der udelukkende handler om pris. Og iværksætter Thor Thorøe, der grundlagde Paradis Is og nu Social Foodies, med det mindset, at god forretning kan skabes ved både at tjene penge og tage ansvar.

Vi vil til Let’s Create our Future undersøge, hvordan Hanne og Thor tænker omkring det at skabe nye forretningsmuligheder og projekter, der kan overleve, og hvordan vi kan overføre de tankemønstre til vores egne virksomheder.

Hanne og Thor er nemlig den hemmelige opskrift, hvis man vil udvikle sin forretning i en retning, der forholder sig til andet end virksomhedens perspektiv. De er ildsjæle; der udover at få nye ideer og brænde for at udføre dem, også forholder sig strategisk til ideernes samfundsmæssige og markedsorienterede perspektiver. Og adskiller sig fra den strategiske virksomhedsleder, ved også at være optaget af, at løse et udbredt problem i samfundet.

Kom med til Live og få svar på, hvordan sådanne ildsjæle og den klassiske virksomhedsleder kan samarbejde side om side, og hvordan vi kan finde nye forretningsmuligheder og ideer, i virksomhedens samfundsmæssige omverden.

Arrangementet finder sted her
Teatret Svalegangen
Rosenkrantzgade 21
8000 Aarhus C

Log ind eller opret en konto

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login