Ideen til F5 Live voksede ud af tankerne om, hvad der ville ske, hvis vi gjorde oplæggene fra F5 Box mere tilgængelige og deres indflydelse mere direkte. Hvad hvis vi kunne videreføre box-oplevelsen mens den skete, live og samtidig skabe et unikt event, hvor vi blander en livetransmission med musiske og faglige elementer i rummet via et interaktivt format.

Som en fast del af F5 Live bliver musikken også bragt i spil - og du bliver medskaber. Vi sætter kunden i fokus i et musikalsk eksperiment med nogle af Danmarks bedste musikere, der tager dig på en rejse gennem arrangementet.

Ved F5 Live bringer vi Jimmy Maymann, der ændrede mediebranchen som direktør for Huffington Post, sammen med co-founder af ReD Associates – manden som har defineret ’the moment of clarity’, Mikkel B. Rasmussen.

Det er med andre ord entreprenøren, der revolutionerede en branche ved at sætte kunden i fokus gennem data, og bureauet, der hjalp LEGO tilbage fra krisen ved at skabe klarhed omkring kundebehov.

Det er på tide, at vi lærer at forstå vores kunder. Det handler om ’the moment of clarity’. Den der oplevelse, hvor man tænker: ’nu forstår jeg det…!’ Altså det øjeblik, der har potentiale til at ændre din virksomheds strategiske grundlag.

Det har været under opsejling længe og vi glæder os til endelig at dele det med dig.

Arrangementet finder sted her
Teatret Svalegangen
Rosenkrantzgade 21
8000 Aarhus C

Livestream
To af Danmarks største erhvervsnavne. Mikkel B. Rasmussen, medstifter af ReD Associates, er manden, der ikke udvikler nye idéer til legetøj ved at se på, hvilket legetøj der bliver købt. Men ved at spørge, hvorfor man leger.
Og Jimmy Maymann, der står bag nogle af verdens største succeser med kundefokuseret forretningsudvikling. Med Jimmy i spidsen blev det amerikanske medie HuffPost et af verdens mest succesrige med en brugerbase, der steg fra 30 millioner til 200 millioner på kun fire år.
Keynote og moderator
Vi skal snart til at acceptere, at det ikke er os, der er eksperten, men brugeren. Der skal bruges empati til at sætte sig ind i følelserne hos dem, man vil forstå og skabe løsninger for, og i følge Gitte Mikkelsen fra Antropologerne er “tilstedeværelse” et helt centralt begreb for lederen. Det handler om modet til at være hands on i stedet for altid at starte med det analytiske blik.
Musik
Dagens musikalske element er én af Danmarks stærkeste live-stemmer. Sebastian Lind vil til denne F5 Live møde den nye danske duo Solouse i et eksperiment, der skal munde ud i et onlocation-produceret stykke musik, der med Sebastians evner, kan ende i alt fra en melankolsk balade til et popnummer. Det er faktisk helt op til jer; publikummet.

Log ind eller opret en konto

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login