Det er på tide, at vi lærer at forstå vores kunder. Det handler om ’the moment of clarity’. Den der oplevelse, hvor man tænker: ’nu forstår jeg det…!’ Altså det øjeblik, der har potentiale til at ændre din virksomheds strategiske grundlag.

Ved denne F5 Box bringer vi Jimmy Maymann, der ændrede mediebranchen som direktør for Huffington Post, sammen med co-founder af ReD Associates – manden som har defineret ’the moment of clarity’, Mikkel B. Rasmussen.

Det er med andre ord entreprenøren, der revolutionerede en branche ved at sætte kunden i fokus gennem data, og bureauet, der hjalp LEGO tilbage fra krisen ved at skabe klarhed omkring kundebehov.

Kunden er selve fundamentet i vores allesammens Spotify. Og det får vi en musikalsk og visuel smag på, som sætter det hele i perspektiv.

Arrangementet finder sted her
Papirhallen
Trangravsvej 22
1436 København K

Mikkel B. Rasmussen
Mikkel B. Rasmussen er medstifter af ReD Associates. Til daglig arbejder han tæt sammen med topledelsen hos nogle af Europas mest fremsynede virksomheder. De bedste idéer kommer ifølge Mikkel fra en ægte interesse i den virkelige verden og en evne til at undersøge, granske og forstå menneskelig adfærd. Mikkels arbejde har ført til adskillige disruptive teknologier og produkter.
Jimmy Maymann
En af de højest placerede danske mediemennesker. Tidligere administrerende direktør for Huffington Post og senere i spidsen for AOL’s forbrugerrettede produkter.
Jimmy ser først og fremmest sig selv som en iværksætter, der elsker at skabe noget ”I like to build things; companies, houses, sand castles – you name it.”
Mendoza og Blondage
Til at berige os med rytme og vokal i et unikt musikalsk eksperiment, præsenterer vi Mendoza og duoen Blondage. De tre musikere vil for alvor få begrebet 'live-musik' til at leve op til sin betydning, når de slår pjalterne sammen til denne F5 box, hvor de skal arbejde sammen om at komponere musik i nu'et - på publikums præmisser.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login