da
da
en sv

Networks

Give me six hours to chop down a tree and I will spend the first four sharpening the axe.

Hej

For at sikre vores medlemmers optimale udbytte af F5, bliver alle medlemmer screenet.
Du kan starte processen her på siden hvis du føler dig klar, ellers kan du kigge dig lidt mere omkring.

Alle netværk

Conscious Leadership
Hvilke menneskelige omkostninger har det at være leder i en verden i konstant forandring?
Fremtidens Projektdirektør
Som projektdirektør sidder du med det overordnede ansvar for at projektet kommer i hus – til tiden, indenfor den økonomiske ramme og til kundens tilfredshed.
Fremtidens CIO
It er i dag ofte en del af forandrings- og innovationsprocesser, og derfor skal it og forretningen knyttes tættere sammen.
Communication New Agenda
Kommunikatørers fornemmeste opgave er i dag at styrke brandet i en tid, hvor marketing, kommunikation og content smelter sammen.
Innovation i Byggeriet
Der er brug for innovation i byggeriet. Klimaforandringer, et alt for stort energiforbrug og en kæmpe affaldsproduktion er bare nogle af de udfordringer, som samfundet står overfor.
Fremtidens Medarbejder
Talenter er ikke længere fremtidens konkurrenceparameter. Flere store virksomheder er begyndt at sætte projekter, produktet og strategien før talenter.
Fremtidens Projektleder
De fleste projektledere har nu god kontrol over projektmodeller og processer, men ændringshastigheden stiller nye krav til dem.
Future Sales Vest
Digitaliseringen ændrer salg, som vi kender det. I dag ligger magten hos kunderne, som vil have mere end bare salg.
Future Sales Øst
Digitalisering ændrer salget, som vi kender det. I dag ligger kraften hos de kunder, der ønsker mere end bare salg.
HR – New Reality Øst
HR sidder med alle kortene på hånden for at skabe værdi for virksomheden. Det gælder for HR om at gentænke sin rolle og blive en funktion, der understøtter ledelsen og er med til at styrke organisationens konkurrenceevne.
Innovation i Virkeligheden Vest
Innovation handler ikke længere kun om den gode idé. Er det bare det? meget om mod og innovation.
Global Leadership
The role as global leader has increased in complexity over the past few years. Insuring a shared direction across cultures is no longer the only challenge.
IT Management
It-chefer skal både have styr på driften og forretningen, være agile og stabile samt bidrage til virksomhedens krævede innovation.
Inspiring Women 3
Der er ingen tvivl om, at udsyn er en nødvendighed for ledere, der gerne vil udvikle forretningen. Men lige så vigtigt er det at se indad.
Ledelse og Innovation 1
Hastighed, kompleksitet og uvished er for langt de fleste ledere i dag en hverdagsudfordring. Når gårsdagens løsninger allerede er forældet i morgen, er der brug for ledere, der har modet til at handle og forandre for at fremtidssikre organisationen, teamet og lederrollen.
Ledelse og Innovation 3
Hastighed, kompleksitet og usikkerhed er for de fleste ledere i dag en daglig udfordring. Når gårsdagens løsninger allerede er forældede i morgen, er ledere, der har mod til at handle, nødvendige.
Next Generation Marketing Øst
Alt imens marketingsansvarlige skal omstille sig og skabe værdi i en teknologifyldt hverdag, skal de også sikre sig mere indflydelse i virksomheden.
High Performance Leadership 2
Medarbejderne er lederens vigtigste ressource. Motivation, medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde sættes alle over styr, når dagligdagen drukner i resultatfokuserede KPI’er og en high performance tankegang, der kun fokuserer på at yde det maksimale.  Det skal vi væk fra.
Ring mig op!