Advisor 2.0
I mange år har advokater, revisorer, ingeniører og andre inden for rådgivningsbranchen haft gode kår, men i dag kan kunderne finde standardkontrakter og rådgivning på nettet eller hos helt nye aktører. Det betyder, at rådgiveren skal blive bedre på det personlige plan og have et bredere kommercielt fokus for at kunne skabe mere værdi for kunden. Med ‘Advisor 2.0’ vil vi give dig værktøjerne til fremadrettet at kunne bevise, at man som rådgiver tilbyder et unikt produkt. Vi fokuserer på at ændre det gammeldags mindset om, at kunderne nok skal komme, og at teknologi blot er et arbejdsredskab, til at teknologi er fundamentet for arbejde og personlig branding.
Network Director
Rikke Holtz har trænet og uddannet revisions- og advokatfirmaer i at være en trusted advisor og har i en lang årrække rådgivet i salg, ledelse og strategieksekvering på strategisk såvel som operationelt niveau. Hun har i ti år været senior konsulent i konsulent-virksomheden Execution Excellence samt Cultivator.

Hun har blandt andet tidligere stået i spidsen for change mangagement i Telenors digitale transformation, hvor hendes opgave var at formidle digitaliseringen, og hvordan den påvirker hverdagen – både for rådgiverne og kunderne.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login