Finance Leadership
Stigende compliancekrav, lavrentemiljø og kamp om de dygtige medarbejdere udfordrer økonomichefens rolle. Fremover skal økonomichefen involveres i forretningsudviklingen og fungere som en proaktiv sparringspartner, der udfordrer ledelsen og CEO’en i forhold til strategi og investeringer. Det kræver et mindset som en tværorganisatorisk brobygger og strategisk indsigt.

I netværket ser vi på, hvordan økonomichefer kan udvikle medarbejderne og selv spille en mere strategisk rolle i virksomheden. Vi ser også på, hvordan de kan bruge deres viden og strategisk ledelse til at understøtte virksomhedens vækst.
Network Director
Anne-Sophie Andersen er CFO og forretningsudvikler. Hun har mere end 25 års erfaring med økonomistyring, forretnings-udvikling, projektledelse og optimering fra store internationale virksomheder. Hun har tidligere været Head of Business Development i Deloitte og Director for strategi, forretnings- og markedsudvikling i PwC, hvor hun var med til at etablere Financial Services Business afdelingen.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login