Finance Leadership
Stigende compliancekrav, lavrentemiljø og kamp om de dygtige medarbejdere udfordrer økonomichefens rolle. Fremover skal økonomichefen involveres i forretningsudviklingen og fungere som en proaktiv sparringspartner, der udfordrer ledelsen og CEO’en i forhold til strategi og investeringer. Det kræver et mindset som en tværorganisatorisk brobygger og strategisk indsigt.

I netværket ser vi på, hvordan økonomichefer kan udvikle medarbejderne og selv spille en mere strategisk rolle i virksomheden. Vi ser også på, hvordan de kan bruge deres viden og strategisk ledelse til at understøtte virksomhedens vækst.
Network Director
Anne-Sophie Andersen er CFO og forretningsudvikler. Hun har mere end 25 års erfaring med økonomistyring, forretnings-udvikling, projektledelse og optimering fra store internationale virksomheder. Hun har tidligere været Head of Business Development i Deloitte og Director for strategi, forretnings- og markedsudvikling i PwC, hvor hun var med til at etablere Financial Services Business afdelingen.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login