Communication New Agenda
Digitaliseringen giver utrolige muligheder for virksomheder i forhold til at målrette budskaber. Den har vendt op og ned på mediedagsordenen med stor effekt på kommunikationsfaget til følge.
Journalister finder historier på Twitter, og virksomheder kan styre deres egen kommunikation gennem blogs og sociale medier.

Netværket Communication: New Agenda klæder ledere og kommunikationschefer på til at tage udfordringen op på tværs af de mange nye kommunikationskanaler. Det gøres under sparring med kompetente ligesindede og inspirerende oplæg fra branchens fremmeste hjerner.
Network Director
Mads Cramer arbejder til daglig som Head of Brand and Content i Saxo Bank, og han evner at tage den storslåede kommunikationsstrategi og få den ned på operationelt plan.

Han har gennem sin karriere stået for implementeringen af den digitale kommunikation for nogle af Danmarks største virksomheder og verdens største brands.

Mads mener, grænserne mellem PR, marketing og kommunikation er på vej til at udviskes - og at nu hvor alt kan måles og vejes, er det vigtigt, der er fokus på, hvordan vi bruger vores viden.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login