Communication New Agenda
Digitaliseringen giver utrolige muligheder for virksomheder i forhold til at målrette budskaber. Den har vendt op og ned på mediedagsordenen med stor effekt på kommunikationsfaget til følge.
Journalister finder historier på Twitter, og virksomheder kan styre deres egen kommunikation gennem blogs og sociale medier.

Netværket Communication: New Agenda klæder ledere og kommunikationschefer på til at tage udfordringen op på tværs af de mange nye kommunikationskanaler. Det gøres under sparring med kompetente ligesindede og inspirerende oplæg fra branchens fremmeste hjerner.
Network Director
Mads Cramer arbejder til daglig som Head of Brand and Content i Saxo Bank, og han evner at tage den storslåede kommunikationsstrategi og få den ned på operationelt plan.

Han har gennem sin karriere stået for implementeringen af den digitale kommunikation for nogle af Danmarks største virksomheder og verdens største brands.

Mads mener, grænserne mellem PR, marketing og kommunikation er på vej til at udviskes - og at nu hvor alt kan måles og vejes, er det vigtigt, der er fokus på, hvordan vi bruger vores viden.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login