Controller
Outsourcing og automatisering af standardprocesser påvirker controllerens rolle. Derfor skal controlleren både have forretningsindsigt og kunne kommunikere sine resultater til CFO’en såvel som CEO'en. Fremover skal controlleren fungere som rådgiver for ledelsen.
I netværket diskuterer vi, hvilke kompetencer controllere får brug for i fremtiden, og hvordan controlleren kan bruge sin indsigt og analyser til at påvirke resultaterne. Vi giver konkrete værktøjer til effektivisering og koordinering og ser på, hvordan controlleren kan spille en mere værdiskabende rolle ved at lede op såvel som ned.
Network Director
Remi Thomsen har over ti års erfaring med controlling og ledelse. Til dagligt er han er Head of Business Controlling, Operations hos DSB, hvor han leder analytikere, controllere og business partnere. Han rapporterer til koncernens CFO og har stiplet reference til koncernens COO. Remi har tidligere været udråbt til et af de 100 største ledelsestalenter i Danmark i Berlingske Business.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login