Controller
Den værdi, som skabes af controllerens analyser, er kun så god som forretningens egen evne til at fortolke og handle i kraft af den. Derfor bliver controlleren en partner for forretningen, der kan drive og påvirke resultaterne og ikke blot en talbaseret medarbejder, der rapporterer dem. Det er med dette udgangspunkt, at netværket vil arbejde med at udvikle controllerens kompetencer. Vi har for øje at styrke effektivitet og processer, så vi kan frigøre endnu mere tid til at skabe øget værdi for kerneforretningen. Kernen i økonomi er, at alt stemmer overens – at én plus én altid svarer til to. Dette er under forandring. Fremtidens økonomiske arbejdsstyrke skal være modig nok til at udfordre sine egne antagelser.
Dette netværk henvender sig til den ambitiøse business- og finance controller, som har mod på at påtage sig et endnu større ansvar i organisationen.
Network Director
Remi Thomsen er Head of Business Controlling Operations hos DSB, hvor han er leder af en afdeling på ca. 25 analytikere. Remi rapporterer til koncernens CFO og har stiplet reference til koncernens COO. Han har tidligere været hos Danske Bank i en årrække, hvor han har fungeret som Head of Business Banking Performance Management samt Head of Controlling. Remi har en tung regnskabsmæssig ballast efter otte år i Danske Banks koncernregnskab. Remi Thomsen er desuden anerkendt for sine ledelsesmæssige egenskaber, og han har tidligere været udnævnt til et af de 100 største ledelsestalenter i Danmark af Berlingske Business. Som tovholder i netværket vil Remi Thomsen bringe sin egen erfaring i spil og sørge for, at emnerne og diskussionerne bliver relevante på både et praktisk og reflekterende fagligt niveau. Remi har en uddannelse fra CBS som cand.merc.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login