Fremtidens Controller
Outsourcing og automatisering af standardprocesser påvirker controllerens rolle. Derfor skal controlleren både have forretningsindsigt og kunne kommunikere sine resultater til CFO’en såvel som CEO'en. Fremover skal controlleren fungere som rådgiver for ledelsen.
I netværket diskuterer vi, hvilke kompetencer controllere får brug for i fremtiden, og hvordan controlleren kan bruge sin indsigt og analyser til at påvirke resultaterne. Vi giver konkrete værktøjer til effektivisering og koordinering og ser på, hvordan controlleren kan spille en mere værdiskabende rolle ved at lede op såvel som ned.
Network Director
Remi Thomsen har over ti års erfaring med controlling og ledelse. Til dagligt er han er Head of Business Controlling, Operations hos DSB, hvor han leder analytikere, controllere og business partnere. Han rapporterer til koncernens CFO og har stiplet reference til koncernens COO. Remi har tidligere været udråbt til et af de 100 største ledelsestalenter i Danmark i Berlingske Business.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login