Digital Forretningsudvikling
Finanskrisen og digitaliseringen har tilsammen skabt en perfekt storm, som har gjort det umuligt for langt de fleste virksomheder at fortsætte på rutinen.
Produktudvikling, markedsføring, strategi og organisation skal justeres og skærpes som følge af denne nye virkelighed. Der er brug for innovation og mod til at tænke i nye baner. Det vil vi sætte rammerne for med netværket ‘Digital Forretningsudvikling’. Det er et frirum, hvor vi tør tænke højt og udfordre hinanden for at opnå en bedre forståelse af den digitale virkelighed, vi lever og arbejder i, og hvor vi har flere muligheder end nogensinde før for at skabe værdi og vækst.
Network Director
Kim Jong Andersen er et kendt ansigt og en visionær i den danske reklamebranche. Han har gjort karriere i bureauverdenen siden 1998 og har haft topposter i diverse store danske reklamebureauer.

Kim Jong Andersen kombinerer strategiske digitale kompetencer med en traditionel kommerciel baggrund. Han er i dag direktør i sin egen konsulentvirksomhed JONG, der bistår virksomheder med digital kommunikation og forretningsudvikling.

Forinden var Kim kreativ direktør hos McCann Copenhagen. Under Kims ledelse blev bureauet anerkendt for dets digitale kampagner både i Danmark og internationalt. Kim var desuden en nøglefigur i etableringen af McCanns uddannelsesforløb i samarbejde med Copenhagen Business School, McCademy.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login