Disruptive Leadership
Ledere i dag opdager, at tidligere tiders ledelsespraksis har spillet fallit. Nogle taler om, at disruption kan ramme alle, og at udviklingen lige nu 'forløber eksponentielt' og ikke lineært som tidligere. Netværket Disruptive Leadership ruster deltagerne til at begå sig i en verden, der aldrig venter på dem. Det sætter fokus på, hvad det vil sige at lede en moderne virksomhed samt kigge kritisk på sin egen ledelsespraksis og at omfavne forandringen. Gennem sparring med andre dygtige ledere og inputs fra eksperter, udfordres deltagerne på deres vanlige forretningstilgang. Netværket faciliteres af to professionelle Network Directors.
Network Director
Tom Hansen er co-founder af New Practice Leadership og er uddannet fra Syddansk Universitet, hvor han stadig sidder i et Advisory Board. Han har det meste af sin karriere arbejdet med organisatorisk transformation. I dag træner han topledelser i globale virksomheder i at strukturere virksomheders innovation og eksekvere i en eksponentielt forandrende verden.

Se en kort video med Tom Hansen

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login