da
da
en sv nl

Network Director TOM HANSEN

Disruptive Leadership

Disruption drejer sig ikke længere kun om den teknologiske udvikling. Også lederskabet skal gentænkes. De fleste virksomheder er i fuld gang med et systemskifte, hvor omverdenens forandringstempo er så højt, at den strategiske horisont er blevet kortere. Hvis ikke de strategiske beslutninger skal overhales indenom, skal ledere finde  nye måder at strukturere arbejdet på.

Virksomheder har i mange år klaret sig ved at optimere, nedbringe omkostningerne og producere mere effektivt, men det slår ikke længere til. I stedet for at lave sikre planer, skal virksomheder arbejde meget mere entreprenant og eksplorativt. Det stiller helt nye ledelseskrav.

PRAKTISK TILGANG TIL LEDELSE

I netværket gentænker vi ledelse fra et praktisk how-to perspektiv, som du kan implementere i din organisation. Vi kombinerer faglige diskussioner, de andre medlemmers erfaringer og dine udfordringer, så løsningerne passer til din organisation og sammen co-creater vi nye værktøjer.

TOM HANSEN

Tom Hansen er co-founder af New Practice Leadership og er uddannet fra Syddansk Universitet, hvor han stadig sidder i et Advisory Board. Han har det meste af sin karriere arbejdet med organisatorisk transformation. I dag træner han topledelser i globale virksomheder

i at strukturere virksomheders innovation og eksekvere i en eksponentielt forandrende verden.