Å - INAKTIV - Disruptive Leadership
Ledere i dag opdager, at tidligere tiders ledelsespraksis har spillet fallit. Nogle taler om, at disruption kan ramme alle, og at udviklingen lige nu 'forløber eksponentielt' og ikke lineært som tidligere. Netværket Disruptive Leadership ruster deltagerne til at begå sig i en verden, der aldrig venter på dem. Det sætter fokus på, hvad det vil sige at lede en moderne virksomhed samt kigge kritisk på sin egen ledelsespraksis og at omfavne forandringen. Gennem sparring med andre dygtige ledere og inputs fra eksperter, udfordres deltagerne på deres vanlige forretningstilgang. Netværket faciliteres af to professionelle Network Directors.
Network Director
Tom Hansen er co-founder af New Practice Leadership og er uddannet fra Syddansk Universitet, hvor han stadig sidder i et Advisory Board. Han har det meste af sin karriere arbejdet med organisatorisk transformation. I dag træner han topledelser i globale virksomheder i at strukturere virksomheders innovation og eksekvere i en eksponentielt forandrende verden.

Se en kort video med Tom Hansen

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login