da
da
sv

Network director STEFFEN LÖFVALL

Financial Innovation Network

Disruption har ændret de tidligere monopollignende tilstande, som har været gældende for mange brancher. Nu står den finansielle sektor for tur. For ikke at blive overhalet indenom skal aktører i den finansielle sektor gentænke deres position, forretningsmodeller og muligheder.

Dem, som klarer sig bedst i kapløbet, er dem, som tør og er i stand til at innovere sig selv. Det handler om at forstå, hvordan nye teknologier radikalt ændrer måden, vi arbejder på – og kunne håndtere de ændringer. Det handler i lige så høj grad om at tage højde for de etiske overvejelser, som følger med teknologien, og kunne træffe de rigtige beslutninger om, hvilke investeringer der er værd at bruge tid på.

SPARRING PÅ TVÆRS AF KONKURRENTER

I netværket undersøger vi de seneste trends og diskuterer, hvordan du bedst kan bruge dem til at udvikle din forretning. Vi kombinerer faglige diskussioner med de andre medlemmers erfaring og vender både blikket ud mod en global finanssektor og cyber security, men også hjem mod dine kunder.

STEFFEN LÖFVALL

Steffen Löfvall har arbejdet i den finansielle sektor siden 1997 bl.a. som ekstern konsulent indenfor digital forretningsudvikling og omstilling i Nykredit. Han har skrevet en ErhvervsPhD-afhandling om strategi og itdrevne forandringsprocesser. Til dagligt er Steffen rådgiver, underviser, forfatter og ekstern lektor på CBS og IT-Universitetet.

Kontakt os