Financial Innovation Network
Digitaliseringen har for længst ramt den finansielle sektor. Det er blevet vigtigere at have de mest populære digitale tjenester end prominente forretningsadresser. Samtidig er der åbnet en Pandoras æske af konkurrence fra udenlandske kræfter og rene internetbaserede banker med helt andre omkostningsstrukturer. Netværket Financial Innovation Network klæder gennem sparring med ligesindede medlemmerne på til at komme på forkant med digitaliseringen og til bedst at kunne udnytte den i forhold til konkurrenterne.
Network Director
Jan Damsgaard er leder af Institut for IT-ledelse på Copenhagen Business School. Han har en ph.d. i informationssystemer og en kandidatgrad i datalogi og psykologi. Hans forskning fokuserer på samspillet mellem IT og forretning, og hvordan internetbaserede tjenester og devices åbner nye muligheder for finansielle institutioner, men samtidig udgør en stor trussel.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login