Financial Innovation Network
Digitaliseringen har for længst ramt den finansielle sektor. Det er blevet vigtigere at have de mest populære digitale tjenester end prominente forretningsadresser. Samtidig er der åbnet en Pandoras æske af konkurrence fra udenlandske kræfter og rene internetbaserede banker med helt andre omkostningsstrukturer. Netværket Financial Innovation Network klæder gennem sparring med ligesindede medlemmerne på til at komme på forkant med digitaliseringen og til bedst at kunne udnytte den i forhold til konkurrenterne.
Network Director
Jan Damsgaard er leder af Institut for IT-ledelse på Copenhagen Business School. Han har en ph.d. i informationssystemer og en kandidatgrad i datalogi og psykologi. Hans forskning fokuserer på samspillet mellem IT og forretning, og hvordan internetbaserede tjenester og devices åbner nye muligheder for finansielle institutioner, men samtidig udgør en stor trussel.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login