Innovation i Byggeriet
Der er enorme forbedringsmuligheder i byggebranchen, der endnu ikke har omfavnet digitaliseringen og industrialiseringen til fulde. Det betyder, at byggebranchen stagnerer og er blevet lavproduktiv. Netværket Fremtidens byggeri samler branchens fremmeste hoveder i et frirum og klæder medlemmerne på til at bringe deres virksomhed et skridt ind i fremtiden. Dagligdagsproblematikker omsættes til løsningsforslag og undren til idéer – alt sammen under kyndig ledelse af en Network Director og inspirerende oplægsholdere.
Network Director
Natalie Mossin

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login