Fremtidens Byggeri
Der er enorme forbedringsmuligheder i byggebranchen, der endnu ikke har omfavnet digitaliseringen og industrialiseringen til fulde. Det betyder, at byggebranchen stagnerer og er blevet lavproduktiv. Netværket Fremtidens byggeri samler branchens fremmeste hoveder i et frirum og klæder medlemmerne på til at bringe deres virksomhed et skridt ind i fremtiden. Dagligdagsproblematikker omsættes til løsningsforslag og undren til idéer – alt sammen under kyndig ledelse af en Network Director og inspirerende oplægsholdere.
Network Director
Kasper Guldager er arkitekt og direktør i GXN, tegnestuen 3XN’s innovationsenhed. Han er en efterspurgt gæsteforelæser over hele verden og har skrevet og bidraget til en række artikler og bøger om nye teknologiske muligheder inden for grøn arkitektur. Kasper er engageret i forskning og udvikling inden for bæredygtigt design, digitale processer og nye materialer.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire årlige netværksmøder. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login