da
da
en sv

Network Director THOMAS REX FREDERIKSEN

Fremtidens CIO

It er i dag ofte en del af forandrings- og innovationsprocesser, og derfor skal it og forretningen knyttes tættere sammen. Ligesom it-kompetencer skal ud i forretningen, skal forretningen også i højere grad ind i it, så it kan være med til at skabe forandringer og innovation.

Fremtidens CIO skal skabe en robust og sammenhængende tværorganisatorisk it-governance og tage del i topledelsens strategiske overvejelser for at påvirke forretningsmæssige processer og beslutninger. Det resulterer i en mere leverancedygtig it-organisation med de rette ressourcer, kompetencer og organisering, der skaber tydelig kobling mellem forretningsstrategien og it-strategien.

STRATEGISKE LEDELSESVÆRKTØJER

I netværket arbejder vi med, hvordan du kan få forretningen og it til at arbejde tættere sammen, og hvordan it kan tage større del i at skabe forandringer og innovation. Vi kombinerer faglige diskussioner, de andre medlemmers erfaringer og dine udfordringer og samler det i en værktøjskasse, som du kan bruge i din hverdag.

THOMAS REX FREDERIKSEN

Thomas Rex Frederiksen har gennem det meste af sin karriere arbejdet med det personlige lederskab. Til dagligt er han foredragsholder, business-mentor og executive coach, hvor han rådgiver ledere fra store virksomheder om ledelse fra scenen. Han har i ti år været CPO i Speakers Club og har selv delt scene med mere end 350 forskellige danske og udenlandske foredragsholdere, eksperter og ledere.