Fremtidens CIO
Digitaliseringen har modnet mange virksomheder til at få IT-kompetencer ind i ledelsen. Fremtidens CIO skal både være visionær, detaljeorienteret og føre virksomheden ind i den nye digitale tidsalder. Det skaber muligheder for at sætte mange vigtige initiativer i søen og yde afgørende indflydelse på virksomhedens fremtidige kurs. Netværket har til hensigt at inspirere og dygtiggøre CIO's i deres daglige arbejde under sparring med eksperter og andre kompetente ligesindede.
Network Director
Lars Mathiesen har i over 20 år arbejdet med it- og forretningsudvikling. Han har mere end 1000 større projekter med sig i rygsækken og har haft budgetansvar for over 1 mia. kr. og personaleansvar for 500+. Til dagligt arbejder Lars som associated director i Deloitte og direktør i Frost Management, hvor han er tilknyttet en række af statens it-projekter og flere af SKATs projekter.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login