Fremtidens Lederskab
Fremtidens leder skal navigere i en ny virkelighed, hvor der ikke er plads til et kortsigtet fokus. I stedet handler det om at skabe følgere. Tiden, hvor ledelse foregik i små, isolerede rum, er ovre. I stedet ser vi i dag en helt ny virkelighed, hvor virksomheder eksisterer i et komplekst samspil med kunder, medarbejdere, leverandører og hele organisationens netværk af interessenter og partnere.
Vores Network Director, Louise Dinesen, er med til at udvikle og facilitere de enkelte møder og inviterer eksterne brancheeksperter ind for at udfordre tankerne om fremtidens lederskab.
Network Director
Louise Dinesen er chefpsykolog i Hartmanns og arbejder med udvikling af bæredygtige organisationer. Hun er tidligere forretningsdirektør og fortsat del af Advisory Board hos analyseinstituttet Voxmeter A/S. Her har hun rådgivet ledere inden for Customer Experience Management og organisationsudvikling. Louise er censor på forsvarets masteruddannelse i ledelse og har gennem en årrække været tilknyttet som ekstern lektor ved Københavns Universitet/institut for psykologi. Hun er medansvarlig for en styregruppe på institut for psykologi, som skal sikre en tættere forbindelse mellem forskning og praksis i erhvervslivet. Hun er ekspert for Børsen Ledelse, hvor hun i 2015 stod bag årets mest populære artikel 'At bære ledelse dygtigt'. I 2016 var flere af hendes artikler nogle af de mest læste på Børsen Ledelse.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login