da
da
en sv nl

Network Director THOMAS REX FREDERIKSEN

Fremtidens Lederskab

Det at kunne formidle sit budskab med autenticitet og gennemslagskraft fra scenen er en af fremtidens vigtigste ledelsesdiscipliner. Alligevel udnytter mange ledere ikke mulighederne i at bruge ordets magt til at skabe følgeskab og motivere medarbejderne.

Fremtidens ledere skal forberede sig på nye ansættelsesformater, nye virksomhedsstrukturer og nye generationer på arbejdsmarkedet. Fremtidens medarbejdere efterspørger en større mening med arbejdet, og det er netop det, som ledere kan skabe ved at tage ordet i deres magt. For ledere handler det om at få teamet til at arbejde mod samme mål ved at formidle deres visioner og sætte retningen med selvsikkerhed og pondus, så medarbejderne bakker op omkring det.

BRUG ORDETS MAGT

I netværket arbejder vi med, hvordan du kan tage ordet i din magt og bruge det til at motivere dit team og fastholde medarbejdere. Vi ser på, hvordan du kan bruge dine formidlingskompetencer til at udvikle dig selv som leder ved at reflektere over, hvad du står for, dine styrker og svagheder.

THOMAS REX FREDERIKSEN

Thomas Rex Frederiksen har gennem det meste af sin karriere arbejdet med det personlige lederskab. Til dagligt er han foredragsholder, business-mentor og executive coach, hvor han rådgiver ledere fra store virksomheder om ledelse fra scenen. Han har i ti år været CPO i Speakers Club og har selv delt scene med mere end 350 forskellige danske og udenlandske foredragsholdere, eksperter og ledere.