da
da
sv

Network Director JAN SØNDERLYNG

Fremtidens Produktion Vest

Netværket er for mellemledere i produktionen, der vil udvikle sig og have nye værktøjer til, hvordan de endnu bedre kan håndtere det daglige pres. Medlemmerne kender alle til udfordringer som at arbejde under pres, korte deadlines og motivation af medarbejdere og kan derfor hente inspiration og sparre med hinanden.

I netværket fokuserer vi på netværkets og den enkeltes kontinuerlige udvikling på et professionelt niveau. Derfor kombinerer vi erfaringsudveksling, faglig inspiration ved oplægsholdere og professionelt faciliteret diskussioner, så medlemmerne får udvidet deres horisont og konkrete redskaber med hjem, som de kan bruge i deres virksomhed.

Få  gennemslagskraft i rollen
I netværket diskuterer vi, hvilke kompetencer du får brug for i fremtiden, og hvordan ny teknologi påvirker dine opgaver. Vi ser på dine udfordringer fra et helikopterperspektiv og giver konkrete værktøjer til effektivisering og koordinering. Netværket er dit fortrolige træningsrum, hvor du sammen med ligesindede kan sætte en plan for din personlige udvikling.

Ring mig op!


    JAN SØNDERLYNG

    Jan er stifter af virksomheden OSA og rådgiver til dagligt internationale virksomheder omkring strategi, implementering, outsourcing. optimering, leverendørudvælgelse, geografisk placering i Kina, samt opbygning af relationer til de kinesiske marked.

    Læs mere i vores magasin F5 Update

    Kontakt os