Fremtidens projektleder #2

Fremtidens projektleder skal kunne varetage agile projekter, være leder, kommunikator og samtidig tilkæmpe sig ressourcer, som kan være spredt over geografiske og organisatoriske enheder. Netværket handler om strategisk projektledelse men i en praktisk kontekst, så alle projektledere i organisationen kan udvikle sig i kraft af dine nye indsigter. Der bliver gennem sparring med ligesindede og oplæg fra branchens fremmeste hjerner sat fokus på de mest effektive metoder og værktøjer.

Network Director
Thomas Bo Jørgensen arbejder i DFDS' interne konsulentenhed, hvor han er ansvarlig for projekter med kommercielt såvel som finansielt fokus, og han leder flere af de store strategiske transformationsprojekter i DFDS. I december blev han forfremmet til Senior Project Manager på grund af sin evne til at tackle flere komplekse projekter og til at lede folk både inden for og uden for sin egen enhed.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login