da
da
sv

Network Director TANJA HESSELAGER

Fremtidens Projektleder 2

De fleste projektledere har efterhånden godt styr på projektmodeller og processer, men forandringshastigheden stiller nye krav til dem.

I stedet for en fast projektplan skal projektledere arbejde med en overordnet retning, som hele tiden skal afstemmes. Det kræver gode relationer til alle interessenter. Det kræver gode ledelsesredskaber, når projektlederen skal håndtere både styregruppen, projektgruppen og interessenterne uden det nødvendigvis fremgår af stillingsbeskrivelsen. Og det er ikke nok bare at levere et produkt. Allerede fra projektets start skal projektledere have fokus på implementeringen og tænke brugerne ind i projektet.

LEDELSE FRA ET PROJEKTLEDERPERSPEKTIV

I netværket ser vi på, hvordan du leder projektdeltagerne uden formelt ledelsesansvar, og hvordan du kan tage et større strategisk ansvar. Vi kombinerer faglige diskussioner med de andre medlemmers erfaring og arbejder med alt fra personlig gennemslagskraft, konflikthåndtering og til nye digitale værktøjer.

TANJA HESSELAGER

Tanja har særligt fokus på ledelse og projektledelse i foranderlige miljøer. Det har hun arbejdet med de seneste ti år. I flere år har hun som freelance konsulent hjulpet og undervist virksomheder som Ørsted, AP Pension og Danske Bank med agile transformationer, scrum og forandringsledelse. Med sin erfaring ved Tanja, hvordan man bedst muligt kan ‘nudge’ ledere og medarbejdere i en ny retning.