da
da
sv

Network Director HANS ARNBJERG

Fremtidens Projektleder 2

De fleste projektledere har efterhånden godt styr på projektmodeller og processer, men forandringshastigheden stiller nye krav til dem.

I stedet for en fast projektplan skal projektledere arbejde med en overordnet retning, som hele tiden skal afstemmes. Det kræver gode relationer til alle interessenter. Det kræver gode ledelsesredskaber, når projektlederen skal håndtere både styregruppen, projektgruppen og interessenterne uden det nødvendigvis fremgår af stillingsbeskrivelsen. Og det er ikke nok bare at levere et produkt. Allerede fra projektets start skal projektledere have fokus på implementeringen og tænke brugerne ind i projektet.

LEDELSE FRA ET PROJEKTLEDERPERSPEKTIV

I netværket ser vi på, hvordan du leder projektdeltagerne uden formelt ledelsesansvar, og hvordan du kan tage et større strategisk ansvar. Vi kombinerer faglige diskussioner med de andre medlemmers erfaring og arbejder med alt fra personlig gennemslagskraft, konflikthåndtering og til nye digitale værktøjer.

HANS ARNBJERG

Hans har 25 års erfaring med projekter, programmer og porteføljer. Han har besat alle roller: Head of PMO, styregruppemedlem og formand, projektleder, programleder, portefølje ansvarlig, funktionschef og afdelingsleder, bestyrelsesmedlem og Formand.

Han stiftede virksomheden ProjectGovernance i 2010 og har sidenhen bidraget til udvikling og implementering af mere end 80 projektkontorer (PMO-er). Han agerer ofte som sparringspartner og coach til Head of PMO og har også indtaget rollen som Interim Head of PMO. Hans har også udviklet PMO Manager-uddannelsen i samarbejde med IDA.