Fremtidens Projektleder 2
Frem for at arbejde med en fast projektplan skal projektledere arbejde med en overordnet retning, som hele tiden skal afstemmes. Det kræver gode relationer til alle interessenter. I netværket ser vi på, hvordan du leder projektdeltagerne uden formelt ledelsesansvar, og hvordan du kan tage et større strategisk ansvar.
Network Director
Tanja Hesselager Tanja har særligt fokus på ledelse og projektledelse
i foranderlige miljøer. Det har hun arbejdet med de seneste ti år. I flere år har hun som freelance konsulent hjulpet og undervist virksomheder som Ørsted, AP Pension og Danske Bank med agile transformationer, scrum og forandringsledelse. Med sin erfaring ved Tanja, hvordan man bedst muligt kan ‘nudge’ ledere og medarbejdere
i en ny retning.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login