da
da
sv

Network Director THOMAS REX FREDERIKSEN

Fremtidens Projektleder Vest

De fleste projektledere har efterhånden godt styr på projektmodeller og processer, men forandringshastigheden stiller nye krav til dem. I stedet for en fast projektplan skal projektledere arbejde med en overordnet retning, som hele tiden skal afstemmes. Det kræver gode relationer til alle interessenter. Det kræver gode ledelsesredskaber. 

Projektledere skal både lede opad til styregruppen for at tilpasse projektets retning, nedad til projektgruppen for at skabe engagement og udad til ift. interessenter for at få deres opbakning og besyv med. Og det er ikke nok bare at levere et produkt. Allerede fra projektets spæde start skal projektledere have fokus på implementeringen og tænke brugerne ind i projektplanen.

LEDELSE FRA ET PROJEKTLEDERPERSPEKTIV

I netværket ser vi på, hvordan projektledere kan bruge sig selv som et ledelsesværktøj til at påvirke noget og nogen. Det handler båder om, hvordan de sikrer sig et større mandat, hvordan de leder uden formelt ledelsesansvar, og hvordan de håndterer interessenter.

THOMAS REX FREDERIKSEN

Thomas Rex Frederiksen har gennem det meste af sin karriere arbejdet med det personlige lederskab. Til dagligt er han foredragsholder, business-mentor og executive coach, hvor han rådgiver ledere fra store virksomheder om ledelse fra scenen. Han har i ti år været CPO i Speakers Club og har selv delt scene med mere end 350 forskellige danske og udenlandske foredragsholdere, eksperter og ledere.