Fremtidens Projektleder
Projektledere skal i dag have de strategiske kompetencer til at skabe værdi for organisationen. Derfor skal projektledere have en større forståelse for forretningen, så værdien både kommer organisationen og stakeholders til gode. Projektledere skal også have øje for de seneste teknologier og kunne lede medarbejderne i projektet uden nødvendigvis at have medarbejderansvar og sikre, at alle arbejder efter samme mål. Netværket Fremtidens Projektleder giver projektlederen forretningsforståelsen og redskaberne til at skabe værdi med projektet. Det er både de teknologiske og ledelsesmæssige redskaber.
Network Director
Andreas Lindemann har trænet over 1000 projektledere og selv stået i spidsen for en række store projekter. Til dagligt er han partner og organisationsudvikler i konsulentvirksomheden Promentum, hvor han rådgiver om implementering af forandringsprojekter og ledelsesudvikling. Tidligere har han været chefkonsulent i Politiet, hvor han var projektleder på implementeringen af nyt ledelsesgrundlag.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login