Fremtidens Projektleder
Projektledere skal i dag have de strategiske kompetencer til at skabe værdi for organisationen. Derfor skal projektledere have en større forståelse for forretningen, så værdien både kommer organisationen og stakeholders til gode. Projektledere skal også have øje for de seneste teknologier og kunne lede medarbejderne i projektet uden nødvendigvis at have medarbejderansvar og sikre, at alle arbejder efter samme mål. Netværket Fremtidens Projektleder giver projektlederen forretningsforståelsen og redskaberne til at skabe værdi med projektet. Det er både de teknologiske og ledelsesmæssige redskaber.
Network Director
Andreas Lindemann har trænet over 1000 projektledere og selv stået i spidsen for en række store projekter. Til dagligt er han partner og organisationsudvikler i konsulentvirksomheden Promentum, hvor han rådgiver om implementering af forandringsprojekter og ledelsesudvikling. Tidligere har han været chefkonsulent i Politiet, hvor han var projektleder på implementeringen af nyt ledelsesgrundlag.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login