da
da
sv

Network Director HENRIK BUSCH

Fremtidens Supportfunktion

I krydsfeltet mellem stabilitet og forandring

Netværket er for PA’ere og EA’ere, der vil vokse i deres rolle og have nye værktøjer til, hvordan de endnu bedre kan håndtere det daglige pres. Medlemmerne kender alle til udfordringerne ved at arbejde under pres, stort ansvar og korte deadlines og kan derfor hente inspiration og sparre med hinanden.

I netværket fokuserer vi på netværkets og den enkeltes kontinuerlige udvikling på et professionelt niveau. Derfor kombinerer vi erfaringsudveksling, faglig inspiration ved oplægsholdere og professionelt faciliteret diskussioner, så medlemmerne får udvidet deres horisont og konkrete redskaber med hjem, som de kan bruge i deres virksomhed.

Få gennemslagskraft i rollen
I netværket diskuterer vi, hvilke kompetencer du får brug for i fremtiden, og hvordan du bruger din indflydelse bedst muligt. Vi ser på dine udfordringer fra et helikopterperspektiv og giver konkrete værktøjer til effektivisering og koordinering. Netværket er dit fortrolige træningsrum, hvor du sammen med ligesindede kan sætte en plan for din personlige udvikling.

Tidligere tematikker i netværket

Cases, nuding og adfærdsdesign

På mødet behandlede vi to cases – mediedebatten om krænkelser og sexisme, hvor vi fik en drøftelse af, hvordan I i virksomhederne vil tackle den slags og hvad der sker, hvis corona får skabt lockdown 2 – hvordan vil din virksomhed håndtere det?

Vi kom også omkring nuding og adfærdsdesign og fik inspiration til at lave bedre møder og ændre virksomhedens mødekultur.

Min nye stærke LinkedIn-profil

Vi drøftede, hvad der er vigtigt for et mere moderne CV, og hvad der som minimum skal være med.

Vi kom ind på LinkedIn som medie og værktøj i dagligdagen Tag de ting med jer, I hver især kan bruge og HUSK, det er jeres egen personlige profil. Et CV er som regel meget personligt og fortroligt, og ikke alt fra et CV deles på LinkedIn – men – en stærk profil sender signaler, om at man er med.

Vejen til indre ro i en travl hverdag

I vores fortravlede hverdag stopper vi sjældent op og kontakter nuets kraft. Balancen mellem præstation og restitution er en forudsætning for at kunne yde dit bedste. Med mental træning forbedrer du evnen til både at fokusere og slappe af.

Da vi mødtes i netværket gav indlægsholderen os indblik i, hvordan vi holder vores hjerne “fit for fight” med simple teknikker, så du kan vinke farvel til stress og sige goddag til øget mentalt velvære.

Kerneopgaven

Hvad er kerneopgaven i jeres virksomhed? Hvordan definerer man og italesætter man den, og hvordan kommer man tættere på kunden?

Vi havde inviteret en forfatter og ekspert i kerneopgaven til at besøge os og præsentere et workshop-lignende indlæg med god plads til både refleksion, diskussioner og konkrete beslutninger om ny adfærd fremadrettet.

At lede opad

Vi så nærmere på, hvordan vi skaber et tillidsfuldt forhold til chefen uden at true hans position. Vi undersøgete, hvordan vi opbygger en større strategisk forståelse, så vi lettere finder vej til indflydelse og bliver bedre i stand til at se igennem magtstrukturerne.

Vi arbejderde med de udfordringer og faldgruber, der er forbundet med at lede opad og blev klogere på, hvordan vi udvinder det store potentiale, som også er indlejret i ledelsesdiciplinen.

Fremtidens supportrolle

Vi havde besøg af en headhunter, der lever af at matche EA’er med ledere, og hun havde følgende take-aways:

– Som EA udtænker man ikke strategier – man skubber strategien ud i organisationen, og det er ekstremt vigtigt.

– EA’ere er lederens ekstra ansigt, hjerne og hjerte. Nogle gange sin eneste ‘reele’ allierede.

– Det kræver disciplin og modenhed at bruge sin EA som leder. Det var en erfaring i gruppen, at unge ledere har sværere ved det end garvede ledere.

Ring mig op!


    HENRIK BUSCH

    Henrik Busch har mere end 35 års erhvervserfaring og har arbejdet med ledelse og bestyrelser gennem mange år. De seneste ti år har Henrik drevet professionelle netværk, og han deler ud af sin erfaring med at arbejde med udvikling af supportfunktioner og derved gøre direktionerne bedre. Med Henrik som Network Director får du en personlig sparringspartner, der kan være med til at udfordre dig på job og karriere.

    Læs mere i vores magasin F5 Update

    Kontakt os