Future Sales Øst 2
Salgsmetoder og -strategier ændrer sig voldsomt i disse år. Nye IT-redskaber kan sikre et forspring i forhold til konkurrenterne, men er du ikke med på den seneste udvikling, risikerer du, at konverteringsraterne stagnerer, mens konkurrenterne overhaler indenom. I netværket Future Sales lærer du, hvordan IT-redskaber bruges til at skabe resultater på bundlinjen, mens du får inspiration til, hvordan du bedst motiverer dine medarbejdere. Du får sparring med ligesindede, der sidder med samme udfordringer som dig, samt faglige inputs fra eksperter inden for området.
Network Director
Martin C. Hansen er partner i konsulentvirksomheden Ethos. Han har beskæftiget sig med salg og forretningsudvikling i 20 år og har været konsulent siden 2005. Martin repræsenterer bl.a. forfatterne bag The Trusted Advisor eksklusivt i Skandinavien og udfører opgaver for nogle af landets største virksomheder indenfor IT, finans og professionelle rådgivningsydelser. Martin C. Hansen er desuden stifter og direktør i den digitalt funderede, deleøkonomiske startup Mover. Martin har en HD i afsætning fra CBS.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login