Future Sales Øst
Salgsmetoder og -strategier er under forandring. Magten ligger i dag hos kunderne, og de vil have mere end bare salg. Sælgere skal fungere som forretningsudviklere og skabe værdi for kunderne. Selve salgsarbejdet ændrer sig også, da data og sociale medier efterhånden er blevet et hverdagsredskab, og kunderne står selv for meget af researchen.

Netværket Future Sales giver salgsarbejdet et strategisk fokus og arbejder med, hvordan it-redskaber integreres og bruges til at skabe resultater på bundlinjen. Vi undersøger de seneste trends, og hvordan du kan bruge dem til at sikre salg og kundernes loyalitet.
Network Director
Benjamin Månsson har arbejdet med eksekvering og implementering af salgsstrategier i over ti år, hvor han har hjulpet virksomheder med at implementere en kultur og strategiske initiativer, der har fokus på kundens behov. Til dagligt er Benjamin indehaver af konsulentvirksomheden Execution Excellence, der både hjælper store og små virksomheder. Han har en baggrund indenfor salg og har tidligere været senior konsulent i Cultivator, hvor han trænede sælgere, salgschefer, projektledere, specialister, ledere og direktører i at have en kundeorienteret og performance kultur og eksekvering af salgsstrategi.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login