Bæredygtigt byggeri
Byggerevolutionen vender op og ned på den måde, vi i branchen arbejder på. Brug-og-smid-væk-kulturen er ude, og genanvendelse af materiale og ressourceeffektivitet er fremtiden. Bæredygtige løsninger er ikke en udgift. Det er en efterspurgt nødvendighed. Det ændrer måden, vi arbejder og samarbejder på. Det kræver nye produkter, nye partnere, nye forretningsmodeller. Det kræver også, at man tænker sundhedsdagsordenen og 2030-målenen ind i byggeriet.
Med dette netværk gentænker vi de traditionelle tilgange i byggeriet og måden, vi tænker materialer og produkter på, uden at gå på kompromis med bundlinjen og finde frem til, hvordan vi opfylder fremtidens bæredygtige krav.
Network Director
Anders Lendager er arkitekt MAA og indehaver af Lendager Group. Han har igennem en årrække beskæftiget sig med bæredygtighed og cirkulær økonomi. Han er både LEED- og DGNB-konsulent og er dermed en af de få i Danmark, som har papir på at kunne bygge bæredygtigt. Anders er en del af Energistyrelsens Energirenoveringsudvalg samt medlem af Danske Arks bæredygtighedsudvalg. Han har desuden fået æren af at blive kåret til 40UNDER40, en pris til unge europæiske ledere.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login