High Performance Leadership
For mange ledere hænger fast i et gammelt paradigme, hvor KPI'er og kontrol-mekanismer skygger for reelle præstationer og arbejdsglæde. Vi har brug for at genopdage, hvad godt lederskab er i en moderne verden. Det giver i dag mindre mening end tidligere at tale om målsætninger og resultater, og det bør påvirke hele ledelses-diskursen i danske virksomheder.

Man siger, at udviklingen i dag går eksponentielt blandt andet på grund af digitaliseringen, og derfor er det meget sværere at udstikke resultatmål og strategier for, hvor virksomheden skal hen de næste fem år, og hvad man skal nå. Dit job som leder er at sørge for, at de rigtige forudsætninger for top-præstationen er på plads. Netværket High Performance Leadership i samarbejde med High Performance Institute ser på præstation vs. resultat og arbejder med High Performance Leadership-filosofien som et korrektiv til den traditionelle strategiske tænkning.
Network Director
Kim Baden-Kristensen har solid ledelseserfaring fra industrien, C20-virksomheder, konsulentbranchen og startups og har været projektleder i Boston Consulting Group og VP i Vestas. Hans speciale er kognition og neurovidenskab, hvor han arbejder med at maksimere hjernens ydeevne og sundhed. Det gør han som adm. direktør i Brain+, som udvikler apps og digitale værktøjer til træning af kognitive evner.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login