Å - INAKTIV - High Performance Leadership
For mange ledere hænger fast i et gammelt paradigme, hvor KPI'er og kontrol-mekanismer skygger for reelle præstationer og arbejdsglæde. Vi har brug for at genopdage, hvad godt lederskab er i en moderne verden. Det giver i dag mindre mening end tidligere at tale om målsætninger og resultater, og det bør påvirke hele ledelses-diskursen i danske virksomheder.

Man siger, at udviklingen i dag går eksponentielt blandt andet på grund af digitaliseringen, og derfor er det meget sværere at udstikke resultatmål og strategier for, hvor virksomheden skal hen de næste fem år, og hvad man skal nå. Dit job som leder er at sørge for, at de rigtige forudsætninger for top-præstationen er på plads. Netværket High Performance Leadership i samarbejde med High Performance Institute ser på præstation vs. resultat og arbejder med High Performance Leadership-filosofien som et korrektiv til den traditionelle strategiske tænkning.
Network Director
Kim Baden-Kristensen har solid ledelseserfaring fra industrien, C20-virksomheder, konsulentbranchen og startups og har været projektleder i Boston Consulting Group og VP i Vestas. Hans speciale er kognition og neurovidenskab, hvor han arbejder med at maksimere hjernens ydeevne og sundhed. Det gør han som adm. direktør i Brain+, som udvikler apps og digitale værktøjer til træning af kognitive evner.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login