da
da
sv

Network Director MORTEN BERTELSEN

HR – New Reality Øst

HR sidder med alle kortene på hånden for at skabe værdi for virksomheden. Det gælder for HR om at gentænke sin rolle og blive en funktion, der understøtter ledelsen og er med til at styrke organisationens konkurrenceevne.

HR-ledere skal se på, hvad organisationen kan gøre anderledes for at øge medarbejdernes kompetencer for performance. Hvordan kan nudging eksempelvis bruges til at sikre mere glade og effektive medarbejdere? Eller hvordan kan vi ændre vores arbejdspraksis for at fastholde og tiltrække nye medarbejdere? Det kræver mod og nytænkning, hvis HR skal spille en mere strategisk rolle og være med til at adskille organisationen fra konkurrenterne, men det er også der, værdien ligger.

HR’S VÆRDI FOR MEDARBEJDERE OG ORGANISATIONEN

I netværket undersøger vi, hvordan HR med strategisk indsigt kan være med til at udvikle organisationen både i dag og i fremtiden. Det gør vi ved at udfordre traditionel HR og måden, vi tænker organisationer, medarbejdere og opgaveløsninger på.

MORTEN BERTELSEN

Morten Bertelsen har i over 15 år arbejdet med at udvikle mennesker og organisationer i forskellige sammenhænge og har erfaring med coaching, lederudvikling, organisationsdesign og strategiimplementering. Til dagligt er han konsulent i Implement Consulting Group, og tidligere har han været HR-udviklingschef i Banedanmark, hvor han skulle uddanne organisationens 2000 medarbejdere såvel som eksterne.