HR - New Reality Øst
Fremtidens HR skal understøtte ledelsen og styrke organisationens konkurrenceevne. HR skal se på, hvordan organisationen kan øge medarbejdernes kompetencer, og hvordan arbejdspraksis kan ændres for at fastholde og tiltrække nye medarbejdere.

HR skal spille en mere strategisk rolle og hjælpe med at adskille organisationen fra konkurrenterne. Det kræver mod og nytænkning, men det er også der, værdien ligger.

Netværket udfordrer det traditionelle HR. Det handler om, hvordan HR med strategisk snilde kan være med til at udvikle organisationen og skabe værdi for medarbejderne både i dag og i fremtiden.
Network Director
Morten Bertelsen har i over 15 år arbejdet med at udvikle mennesker og organisationer i forskellige sammenhænge og har erfaring med coaching, lederudvikling, organisationsdesign og strategiimplementering. Til dagligt er han konsulent i Implement Consulting Group, og tidligere har han været HR-udviklingschef i Banedanmark, hvor han skulle uddanne organisationens 2000 medarbejdere såvel som eksterne.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login