HR - New Reality Øst
Fremtidens HR skal understøtte ledelsen og styrke organisationens konkurrenceevne. HR skal se på, hvordan organisationen kan øge medarbejdernes kompetencer, og hvordan arbejdspraksis kan ændres for at fastholde og tiltrække nye medarbejdere.

HR skal spille en mere strategisk rolle og hjælpe med at adskille organisationen fra konkurrenterne. Det kræver mod og nytænkning, men det er også der, værdien ligger.

Netværket udfordrer det traditionelle HR. Det handler om, hvordan HR med strategisk snilde kan være med til at udvikle organisationen og skabe værdi for medarbejderne både i dag og i fremtiden.
Network Director
Morten Bertelsen har i over 15 år arbejdet med at udvikle mennesker og organisationer i forskellige sammenhænge og har erfaring med coaching, lederudvikling, organisationsdesign og strategiimplementering. Til dagligt er han konsulent i Implement Consulting Group, og tidligere har han været HR-udviklingschef i Banedanmark, hvor han skulle uddanne organisationens 2000 medarbejdere såvel som eksterne.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login