da
da
sv

Network Director SUSANNE ODGAARD

Innovation i Virkeligheden Øst

Innovation handler ikke længere kun om den gode idé. Det handler lige så meget om mod og nytænkning. Mod til at tilpasse arbejdsgangen til nye kompetencer, bruge nye teknologier som et værktøj til at skabe nye produkter. Nytænkning af samarbejdet på tværs og kombinationen af partnerskaber og de interne ressourcer i organisationen. Det handler også om at få øje på nye sammenhænge og sætte viden sammen på nye måder.

Teknologiens eksponentielle udvikling kalder på et nyt mindset for at skabe innovative løsninger. Det kræver en ny forståelse af brugerdrevet innovation og et indgående kendskab til brugerne, hvordan de handler, og hvordan de træffer valg, for at skabe nye og intelligente løsninger.

Innovationsprocessens maskinrum

I netværket undersøger vi, hvordan du kan inddrage omverdenen som en del af innovationsprocessen, hvordan datadrevne designmetoder kan bruges til produktudvikling og udvikling af forretningsmodeller, og hvordan du kan få endnu vildere idéer og omsætte dem i praksis.

Ring mig op!


    SUSANNE ODGAARD

    Susanne Odgaard har de seneste 15 år arbejdet med innovation. Til dagligt er hun ejer og stifter af strategibureauet ”Institute of Innovative Thinking”, der hjælper organisationer med at skabe rammer, der fordrer innovation. Tidligere har hun arbejdet med forretningsudvikling og innovationsstrategi i flere store internationale virksomheder som Intel, Samsung, Sony og Vodafone.

    Læs mere i vores magasin F5 Update

    Kontakt os