Innovation i Virkeligheden Vest
Stagegate-modellen er død, og de næste innovationsformater er langt mere agile og interaktive. De er baseret på proto- og provotyping og hacking er det nye kreative værktøj.
Vi står med andre ord over for et paradigmeskift inden for innovation, og netværket Innovation i virkeligheden klæder førende virksomheder på til ikke bare at tage skridtet videre, men også at være fremtidens frontløbere. Gennem sparring med andre kompetente ligesindede og eksperter drages den nyeste viden i spil fra blandt andet det innovative epicenter i Silicon Valley.
Network Director
Susanne Odgaard er ejer og stifter af strategibureauet ’Institute of Innovative Thinking’. Hun har arbejdet med forretningsudvikling og innovationsstrategi i flere store internationale virksomheder såsom Intel, Samsung, Sony og Vodafone. Tidligere stiftede Susanne innovations- og strategibureauet Claro Partners i Barcelona, og før det var hun leder af ReD Associates’ kontor i New York. Susanne står desuden bag en række kurser og foredrag om innovation og ledelse.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login