Innovation i Virkeligheden Vest
Stagegate-modellen er død, og de næste innovationsformater er langt mere agile og interaktive. De er baseret på proto- og provotyping og hacking er det nye kreative værktøj.
Vi står med andre ord over for et paradigmeskift inden for innovation, og netværket Innovation i virkeligheden klæder førende virksomheder på til ikke bare at tage skridtet videre, men også at være fremtidens frontløbere. Gennem sparring med andre kompetente ligesindede og eksperter drages den nyeste viden i spil fra blandt andet det innovative epicenter i Silicon Valley.
Network Director
Susanne Odgaard er ejer og stifter af strategibureauet ’Institute of Innovative Thinking’. Hun har arbejdet med forretningsudvikling og innovationsstrategi i flere store internationale virksomheder såsom Intel, Samsung, Sony og Vodafone. Tidligere stiftede Susanne innovations- og strategibureauet Claro Partners i Barcelona, og før det var hun leder af ReD Associates’ kontor i New York. Susanne står desuden bag en række kurser og foredrag om innovation og ledelse.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login